Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Фляга з ременем SP-Sport TY-4835 2л оливковий

Код товару: 380501
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: SP-Planeta
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Прапори Фляга з ременем SP-Sport TY-4835 2л оливковий

Якщо ви зібралися в похід, пропонуємо звернути вашу увагу на туристичну флягу об'ємом два літри, яку ви можете придбати в нашому інтернет-магазині. Туристична фляга давно стала необхідним атрибутом мандрівників та туристів.

Ціна: 441 грн
шт

Опис товару Фляга з ременем SP-Sport TY-4835 2л оливковий

 Комплектація:

Фляга – 1 шт.
Ремінь – 1 шт.
Якщо ви зібралися в похід, пропонуємо звернути вашу увагу на туристичну флягу об'ємом два літри, яку ви можете придбати в нашому інтернет-магазині. Туристична фляга давно стала необхідним атрибутом мандрівників та туристів.
 
Опис
Ця туристична фляга виконана з міцного та легкого за вагою матеріалу. Алюміній є матеріалом, який часто використовують у промисловості для виробництва посуду та предметів зберігання продуктів харчування. Завдяки товщині стінок фляга довго зберігає температуру напою. Зовні фляга покрита спеціальною шкідливою фарбою оливкового кольору. Звернітьувагу на ремінь, який прикріплений до корпусу фляги. Широкі смужки ременя обплітають судину. Довга регульована частина ременя дозволяє носити флягу на плечі. Крім того, за допомогою ременя її можна прикріпити до похідного рюкзака. До ременя на корпусі фляги за допомогою тонкого троса прикріплено кришку. Кришка, що загвинчується, виконана з щільного пластику.
 
Призначення
На полюванні чи рибалці, у лісі чи горах ця алюмінієва фляга на ремені буде незамінним помічником. Під час довгих піших прогулянок чи походів настає спрага, вгамувати яку допоможе охолоджена вода з цієї зручної та легкої фляги. А в період холодних дощів та вітрів, у морозну зиму гарячий чай із фляги допоможезігрітися мандрівникові. Привертає увагу не лише корисність такого аксесуара туриста, його легка вага, а й зручний ремінь. Завдяки цьому ваші руки будуть вільні під час походу.
 
Переваги:
Фляга виготовлена ​​з високоякісного та легкого за вагою матеріалу, що створює надійність та зручність в експлуатації.
Може використовуватись у походах на далекі відстані.
Незамінний атрибут, що дозволяє підтримувати сили, витривалість та енергію постійно тривалих подорожей.
Зносостійка та довговічна фляга – чудовий вибір для кожного мандрівника.

Фляга з ременем SP-Sport TY-4835 2л оливковий Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Фляга з ременем SP-Sport TY-4835 2л оливковий в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Прапори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Прапори и купити Фляга з ременем SP-Sport TY-4835 2л оливковий в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Фляга з ременем SP-Sport TY-4835 2л оливковий

Том, мл 2 л
Тип фляга
Матеріал алюміній

* Технічні характеристики Фляга з ременем SP-Sport TY-4835 2л оливковий можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Фляга з ременем SP-Sport TY-4835 2л оливковий

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Фляга з ременем SP-Sport TY-4835 2л оливковий

Код товару: 379497
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 255996
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →