Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Тренажер FitLogic T210C

Код товару: 205768
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Fit Logic
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Карді -поїзди Тренажер FitLogic T210C

Вигляд: Бігова доріжка
Тип: Електричні
Максимальна вага користувача: 100 кг
Програми+(Робочий комп'ютер): 64
Додаткова інформація+(Конструкція): Складна
Транспортувальні ролики:
Розміри: 162x71x133 см
Вага: 50 кг

Ціна: 21371 грн
шт

Опис товару Тренажер FitLogic T210C

Бігова доріжка FitLogic - нова малогабаритна електична бігова доріжка, яка поєднує стильний дизайн, функціонал і демократичну вартість. Двигун: мотор постійного струму номінальною потужністю - 2,0 к.с.; Дека з високощільного МДФ товщиною 15 мм, забезпечує необхідну міцність і опору; Це дозволяє імітувати підйом у гору, тим самим збільшуючи інтенсивність тренування та навантажуючи цільові м'язові групи; Зносостійке бігове полотно з оптимальним розміром 42*120 см, - підходить як для повільної ходьби, так і для інтенсивного бігу; Сучасна система амортизації Dual-Cushion System з використанням подвійноїподушки, повітряної та силіконової. Така система амортизації "оберігає" ваші суглоби від ударних навантажень, роблячи ваш біг більш м'яким і комфортним, а також забезпечує звукоізоляцію та захищає саму рамну конструкцію доріжки; Полегшений профіль рами має відмінні характеристики. Конструкція бігової доріжки стійка і цілісна з необхідним запасом міцності для експлуатації користувачами з вагою до 100 кг; Програмний модуль налічує 64 тренувальні програми, які забезпечать вам максимальну різноманітність у тренувальному процесі; Кнопки аварійної зупинки та швидкого старту; Для високого комфорту та безпекивстановлений гідравлічний циліндр, що полегшує процедуру складання/розкладання доріжки; Мінімум з'єднань у конструкції - вимагає мінімум зусиль при складанні;

Тренажер FitLogic T210C Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Тренажер FitLogic T210C в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Карді -поїзди купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Карді -поїзди и купити Тренажер FitLogic T210C в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Тренажер FitLogic T210C

Огляд бігова доріжка
Тип Електричні
Максимальна вага користувача 100 кг
Програми+(робочий комп'ютер) 64
Додаткова інформація+(дизайн) Складна
Транспортні відеоролики Є
Розміри 162x71x133 см
Вага 50 кг

* Технічні характеристики Тренажер FitLogic T210C можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Тренажер FitLogic T210C

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на FitLogic T210C

Код товару: 195089
На замовлення, 1-3 дні
HouseFit E-M100S 21543 грн
Код товару: 302582
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 220765
На замовлення, 1-3 дні
EcoFit E-MB9 23134 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →