Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Тренажер Fitlogic T16C

Код товару: 204789
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Fit Logic
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Карді -поїзди Тренажер Fitlogic T16C

Бігова доріжка FitLogic T16C. Клас – домашній. Максимальне навантаження – 130 кг. Конструкція складана. Амортизація.Вбудована аудіосистема.Підставка для аксесуарів.Транспортувальні ролики.

Ціна: 47214 грн
шт

Опис товару Тренажер Fitlogic T16C

 Бігова доріжка FitLogic T16C — нова комфортна, відмінно збалансована по комплектації модель від FitLogic з лаконічним стилем і продуманими функціями, зі значними технічними параметрами подарує вам відчуття використання професійного кардіо обладнання в домашніх умовах! Потужний мотор постійного струму номінальною потужністю. дозволяє розвивати максимальну швидкість 20 кілометрів на годину і активно експлуатувати його на всіх діапазонах швидкості, створюючи оптимальні передумови для інтенсивного кардіо-тренування. Конструкція рами забезпечує стабільне положення доріжки і розрахована на користувачів з вагою до 130 кг.товщиною 18 міліметрів і закріплений на сталевій рамі через новітню систему амортизації Dual-Cushion System, яка максимально захищає суглоби від ударних навантажень, робить біг м'яким і комфортним, забезпечуючи прекрасну звукоізоляцію і захищаючи саму конструкцію доріжки. так і для бігу розміри: довжину 150 і ширину 51 сантиметрів, однаково зручне для занять користувачам із середнім зростом і людям зі зростом 180-190 см. Зміна нахилу полотна бігового здійснюється за допомогою електричного приводу. Ви можете варіювати свої тренування, плавно змінюючи кут нахилу від 0 до 15 відсотків і таким чином опрацьовувати різні цільові зони, азбільшуючи інтенсивність занять - ефективно спалювати калорії. Консоль управління FitLogic T16C з 7-дюймовим LCD дисплеєм з блакитним підсвічуванням відображає: швидкість, час, дистанцію, кут нахилу, калорії та пульс. Під екраном є аудіосистема із вбудованими динаміками та входом для підключення телефону або аудіоплеєра. Праворуч і ліворуч від дисплея розташовані місткі ніші для особистих речей. для 8 різних цілейтренувань з 8-ма рівнями інтенсивності для кожного профілю. Встановлений гідравлічний циліндр полегшує підйом та опускання доріжки, забезпечуючи високий комфорт та безпеку. Мінімум з'єднань у конструкції – вимагає мінімум зусиль при складанні. Безпечна система блокування. Транспортувальні ролики для мобільності та зручності переміщення.

Тренажер Fitlogic T16C Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Тренажер Fitlogic T16C в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Карді -поїзди купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Карді -поїзди и купити Тренажер Fitlogic T16C в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Тренажер Fitlogic T16C

Огляд бігова доріжка
Тип доріжка для здоров'я
Рівень навантаження 20 км/год
Максимальна вага користувача 130 кг
Програми+(робочий комп'ютер) так
Додаткова інформація+(дизайн) розбірна
Транспортні відеоролики є
Розміри 195 x 91 x 155 см
Вага 85 кг

* Технічні характеристики Тренажер Fitlogic T16C можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Тренажер Fitlogic T16C

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Fitlogic T16C

Код товару: 171512
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 370337
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 209751
На замовлення, 1-3 дні
HouseFit HSF-734G 53621 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →