Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрочайник First FA-5425-2-BA

Код товару: 326279
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: First
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електрочайники Електрочайник First FA-5425-2-BA

Електрочайник First FA-5425-2-BA - є якісним приладом для нагрівання води, а його компактні розміри дозволяють взяти його з собою в будь-яку подорож, тому що в комплекті з цією моделлю йдуть додатково два пластикові стаканчики.

Ціна: 946 грн
шт

Опис товару Електрочайник First FA-5425-2-BA

Електрочайник First FA-5425-2-BA - є якісним приладом для нагрівання води, а його компактні розміри дозволяють взяти його з собою в будь-яку подорож, тому що в комплекті з цією моделлю йдуть додатково два пластикові стаканчики.
 
Потужність даного чайника складає 700 Вт, а об'єм резервуара для води - 0.5 л. Електрочайник має якісний дисковий нагрівач елемент, здатний за кілька хвилин довести воду до кипіння, а спеціальний індикатор нагріву дозволяє точно контролювати процес закипання.
 
У даній моделі є хороший захист від перегріву, система блокування кришки та фільтр від накипу, що не тільки продовжує термін експлуатації чайника,але й впливає на якість його роботи.
 
Чайник передбачає індикатор рівня води з парою граничних позначок 200 і 500 мл. Кришка відкривається на 90 градусів, що забезпечить зручний доступ для наповнення чи очищення колби. Кнопка включення розташована на ручці, а в нижній частині корпусу передбачено світловий індикатор роботи. Комплект поставки моделі доповнює кілька пластикових похідних стаканчиків.

Електрочайник First FA-5425-2-BA Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрочайник First FA-5425-2-BA в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електрочайники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електрочайники и купити Електрочайник First FA-5425-2-BA в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрочайник First FA-5425-2-BA

Об `єм 0.5 л
Потужність 700 Вт
Тип нагрівального елемента Скрытый (диск)
Покриття нагрівального елемента Скрытый (диск)
Матеріал корпусу Пластик
Індикація включення Есть
Індикатор рівня води Есть
Фільтр Фильтр от накипи
Тип Для дома
Дорожный
Підсвічування Есть
Колір Белый

* Технічні характеристики Електрочайник First FA-5425-2-BA можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрочайник First FA-5425-2-BA

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на First FA-5425-2-BA

Код товару: 354720
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 269603
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 269607
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →