Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрочайник First FA-5407-3-GN

Код товару: 326278
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: First
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електрочайники Електрочайник First FA-5407-3-GN

Електрочайник First FA-5407-3-GN - якісний електричний чайник із стильним мінімалістичним дизайном, який легко впишеться в інтер'єр вашої кухні та стане важливим елементом її декору.

Ціна: 1247 грн
шт

Опис товару Електрочайник First FA-5407-3-GN

Електрочайник First FA-5407-3-GN - якісний електричний чайник із стильним мінімалістичним дизайном, який легко впишеться в інтер'єр вашої кухні та стане важливим елементом її декору.
 
Матний м'ятний корпус
Зовнішнє оформлення в матовій фактурі кольору курної м'яти виглядає дуже привабливо, надаючи деякі нотки провансу і першої весняної зелені в звичайнісінький і звичний для всіх стиль. Вам достатньо лише помістити цей чайник на чільне місце, і кожен точно оцінить ваш смак і здатність робити навколишню обстановку вишуканою та затишною.
 
Дві стінки - метал та пластик
Модель застосовує систему подвійної колби: внутрішній резервуар виготовлений знержавіючої чистої сталі, а зовнішня частина вже із забарвленого емальованого металу. При цьому утворюється ефект термоса, коли жар добре утримується всередині, зовнішня частина техніки залишається безпечно прохолодною. Переваги очевидні – вам не потрібно кип'ятити воду кілька разів, а також виключено опіки при дотику.
 
Оптимальний обсяг колби
Перед вами техніка, яка швидко кип'ятить воду завдяки потужному нагрівальному елементу (2200 Вт), а також за рахунок зменшеного об'єму (1200 мл). Це дуже вдале рішення, оскільки води вистачить для чаювання на чотирьох, а нагрівання займе мінімальну кількість часу.
 
Поворот на підставці на360°
Поворотна конструкція дозволить із зручністю використовувати чайник для нагрівання та брати його однією рукою, повертаючи у будь-який бік. Ергономіка такого рішення робить модель придатною для правшів та шульг, дітей та літніх людей. Усередині є відсік, у якому можна сховати шнур.
 
Світловий індикатор роботи
Коли йде процес нагрівання, то протягом всього циклу горить червона лампа на нижній частині конструкції. Автоматичне відключення при досягненні 100°С відключає вироблення тепла та індикатор теж гасне.

Електрочайник First FA-5407-3-GN Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрочайник First FA-5407-3-GN в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електрочайники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електрочайники и купити Електрочайник First FA-5407-3-GN в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрочайник First FA-5407-3-GN

Об `єм 1.2 л
Потужність 2200 Вт
Тип нагрівального елемента Скрытый (диск)
Покриття нагрівального елемента Нержавеющая сталь
Матеріал корпусу Нержавеющая сталь
Індикація включення Есть
Індикатор рівня води Есть
Фільтр Фильтр от накипи
Тип Для дома
Підсвічування Есть
Відсік для зберігання шнурів Есть
Вага 0.85 кг
Колір Зеленый

* Технічні характеристики Електрочайник First FA-5407-3-GN можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрочайник First FA-5407-3-GN

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на First FA-5407-3-GN

Код товару: 311490
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 23845
На замовлення, 1-3 дні
Bosch TWK 3A017 1290 грн
Код товару: 88223
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →