Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

FIRST FA-5307

Код товару: 207049
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: First
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кухонне приладдя FIRST FA-5307

Електрична млинця FIRST FA-5307 - це потужний електричний прилад, який допоможе вам швидко і легко приготувати ароматні, тоненькі, мереживні домашні млинці! Вона має міцний корпус із термостійкого пластику, не займе багато місця на вашій кухні, при цьому дозволить швидко та комфортно напекти гору млинців. Робоча поверхня пристрою - це пластина круглої форми діаметром 30 см, виготовлена ​​вона з литого алюмінію та покрита антипригарним покриттям. Про готовність приладу до роботи ви зможете дізнатись за індикатором живлення. Швидке нагрівання поверхні дозволить вам негайно приступити до процесу приготування. У даній моделі передбачені терморегулятор для плавного регулювання температури та захист від перегріву.

Ціна: 1247 грн
шт

Опис товару FIRST FA-5307

 Електрична млинця FIRST FA-5307 - є потужним електричним приладом, який допоможе вам швидко і легко приготувати ароматні, тоненькі, мереживні домашні млинці! Вона має міцний корпус із термостійкого пластику, не займе багато місця на вашій кухні, при цьому дозволить швидко та комфортно напекти гору млинців. Робоча поверхня пристрою - це пластина круглої форми діаметром 30 см, виготовлена ​​вона з литого алюмінію та покрита антипригарним покриттям. Про готовність приладу до роботи ви зможете дізнатись за індикатором живлення. Швидке нагрівання поверхні дозволить вам негайно приступити до процесу приготування. У даній моделі передбачено терморегулятор для плавного регулювання температури та захист від перегріву.

FIRST FA-5307 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити FIRST FA-5307 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кухонне приладдя купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кухонне приладдя и купити FIRST FA-5307 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару FIRST FA-5307

Тип Млинець
Матеріали резервуарів Алюміній, антипригарне покриття
Призначення Для приготування млинців
Огляд Електрична
Забарвлення Чорний
Країна виробник Китай

* Технічні характеристики FIRST FA-5307 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - FIRST FA-5307

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на FIRST FA-5307

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →