Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мікрофон Fifine K669B Black

Код товару: 252139
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Fifine
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мікрофони Мікрофон Fifine K669B Black

Мікрофон Fifine K669B виготовляється у міцному суцільнометалевому корпусі елегантного дизайну у стильному чорному кольорі. Оснащена конденсаторним перетворювачем із чутливістю -34 дБ.

Ціна: 2408 грн
шт

Опис товару Мікрофон Fifine K669B Black

Мікрофон Fifine K669B виготовляється у міцному суцільнометалевому корпусі елегантного дизайну у стильному чорному кольорі. Оснащена конденсаторним перетворювачем із чутливістю -34 дБ, модель має спрямованість у вигляді кардіоїди, тому сприймає звук лише спереду. Мікрофон встановлюється в шарнірний вузол триніжного штатива, де може повертатися у вертикальній та горизонтальній площинах, займаючи найбільш вигідне положення. Пристрій перетворює звукові коливання частотного діапазону 20-20 000 Гц електричні сигнали. Гучність звукового контенту, що передається, задається розташованим на корпусі регулятором з функцією вимкнення. Змістовна частина акустичного сигналу контролюється через навушники, для яких передбачено роз'єм mini jack 3,5 мм. У комплект поставки мікрофона Fifine K669B входить шнур підключення до комп'ютера з вихідним роз'ємом USB.

Мікрофон Fifine K669B Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мікрофон Fifine K669B Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мікрофони купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мікрофони и купити Мікрофон Fifine K669B Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мікрофон Fifine K669B Black

Призначення для комп'ютера
Вихідна вилка кабель USB
Метод з'єднання провідний
Фокус спрямований
Тип перетворювача динамічний
Додатково поєднує в собі якісне захоплення звуку з легкістю USB-з'єднання, що підключається на комп'ютерах Mac і Windows, без будь-яких драйверів, без необхідності використання зовнішньої звукової карти

* Технічні характеристики Мікрофон Fifine K669B Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мікрофон Fifine K669B Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Fifine K669B Black

Код товару: 315621
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 231506
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 315735
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →