Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мікрофон Fifine K037 Black

Код товару: 252140
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Fifine
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мікрофони Мікрофон Fifine K037 Black

Бездротовий петличний мікрофон K037 від компанії Fifine це не поганий бюджетний варіант, який впорається з цією проблемою. Мікрофон має металевий корпус, прищіпка за допомогою якого мікрофон кріпиться на одяг також металева і щільно притискається до одягу.

Ціна: 2021 грн
шт

Опис товару Мікрофон Fifine K037 Black

Всі, хто знімає відео, часто стикаються з проблемою нестачі потужності мікрофона на камері. Ще однією проблемою є прихильність до пристрою, адже піди ти трохи далі, і якість звуку починає псуватися. У такому разі можна записувати звук окремо на диктофон або телефон, але при монтажі має бути кропітка робота зі зведення звуку. Бездротовий петличний мікрофон K037 від компанії Fifine це не поганий бюджетний варіант, який впорається з цією проблемою. Мікрофон має металевий корпус, прищіпка за допомогою якого мікрофон кріпиться на одяг також металева і щільно притискається до одягу. Мікрофон та прищіпка кріпляться один до одного за допомогою пластикової клямки. Мікрофон з'єднується зпередавач за допомогою гнучкого кабелю, довжина якого становить 1м. На кінці кабелю розташовується mini XLR роз'єм. Роз'єм розбірний, з металевою основою. Зліва є відсік для двох батарейок типу ААА. Передавач також виконаний із пластику, на корпусі має дисплей з підсвічуванням, кнопку вкл/викл, та відсік для батарейок типу АА. У верхній частині передавача знаходиться антена, світлодіод і гніздо для mini XLR роз'єму. На тильній частині розташована металева кліпса для кріплення пристрою на поясі.

Мікрофон Fifine K037 Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мікрофон Fifine K037 Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мікрофони купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мікрофони и купити Мікрофон Fifine K037 Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мікрофон Fifine K037 Black

Призначення для камери
Вихідна вилка кабель з mini XLR
Метод з'єднання бездротовий
Фокус спрямований
Тип перетворювача радіосистема
Додатково Кожен мікрофон має унікальний ID, що дозволяє використовувати кілька мікрофонів на одній частоті.

* Технічні характеристики Мікрофон Fifine K037 Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мікрофон Fifine K037 Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Fifine K037 Black

Код товару: 315587
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 315601
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 315644
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →