Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ліхтар Falcon Eye Alpha 2.4 (500 Lm) Focus USB Rechargeable (FHH0117)

Код товару: 324725
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Falcon Eye
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Вогні та аксесуари Ліхтар Falcon Eye Alpha 2.4 (500 Lm) Focus USB Rechargeable (FHH0117)

Призначення Для полювання, Для риболовлі, Пошукові, Тактичні, Туристичні
Світлодіод Крі XM-L2
Колір світлодіода білий

Ціна: 1892 грн
шт

Опис товару Ліхтар Falcon Eye Alpha 2.4 (500 Lm) Focus USB Rechargeable (FHH0117)

 Тактичний ліхтар Falcon Eye Alpha 2.4 (500 Lm) Focus USB Rechargeable (FHH0117) – це найновіша модель з висувною лінзою (системою фокусування променя) у сімействі ліхтарів Alpha. Це середньорозмірний, досить потужний та далекобійний тактичний ліхтар. Надійний алюмінієвий корпус з товстими стінками та анодованим покриттям забезпечує захист від вільного падіння на бетонну поверхню з висоти 1 м. Гумові ущільнювачі забезпечують герметичність корпусу за стандартом IPX4 (захист від водяних бризок у будь-якому напрямку)

 
Система фокусування дозволяє вручну регулювати відстань, на якій ліхтар освітлюватиме об'єкти, та кут променя від далекого сфокусованого пучка світла до широкого, однорідногоосвітлення. Завдяки цьому модель здатна ефективно висвітлювати місцевість на відстані до 178 метрів або висвітлити кемпінговий чи похідний табір. Все це робить Falcon Eye Alpha 2.4 чудовим вибором для співробітників охоронних та силових структур, мисливців, рибалок, туристів, кемперів і просто для повсякденного використання. Надійний та перевірений світлодіод Cree XM-L2 має понад 50 000 годин. На відміну від молодших моделей, у ліхтарі Alpha 2.4 використовується батарея акумулятор 18650, який заряджається безпосередньо у ліхтарі через роз'єм micro USB. Роз'єм micro USB захований під кільцем, що закручується по різьбленню.
 
Ліхтар має 3 режими роботи, серед яких: HIGH, LOW та стробоскоп – для подачі добрепомітних на великій відстані сигналів або засліплення супротивника. У режимі HIGH ліхтар зможе працювати до 2 годин в одному заряді акумулятора.
 
Кнопка включення ліхтаря знаходиться в торцевій частині корпусу. При натисканні вмикається максимальна потужність. Регулювання яскравості відбувається повторним натисканням цієї кнопки. Функція Tactical Switch дозволяє безшумно перемикати режими легким торканням кнопки. Ширина світлового променя регулюється ковзанням головної частини корпусу ліхтаря вперед чи назад.

Ліхтар Falcon Eye Alpha 2.4 (500 Lm) Focus USB Rechargeable (FHH0117) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ліхтар Falcon Eye Alpha 2.4 (500 Lm) Focus USB Rechargeable (FHH0117) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Вогні та аксесуари купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Вогні та аксесуари и купити Ліхтар Falcon Eye Alpha 2.4 (500 Lm) Focus USB Rechargeable (FHH0117) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ліхтар Falcon Eye Alpha 2.4 (500 Lm) Focus USB Rechargeable (FHH0117)

Огляд ручний
тактичний
Елементи харчування Акумулятор, Батарейки
Оголошений час роботи 5:00
Безпека IPX4
Матеріал корпусу алюміній
алюміній авіаційний
алюміній анодований
Розміри 163х43х43 мм
Вага 139 г

* Технічні характеристики Ліхтар Falcon Eye Alpha 2.4 (500 Lm) Focus USB Rechargeable (FHH0117) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ліхтар Falcon Eye Alpha 2.4 (500 Lm) Focus USB Rechargeable (FHH0117)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Falcon Eye Alpha 2.4 (500 Lm) Focus USB Rechargeable (FHH0117)

Код товару: 327754
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 306372
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →