Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Еспандер для фітнесу Ікс FI-6411 Black

Код товару: 179034
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розширювачі Еспандер для фітнесу Ікс FI-6411 Black

Хочете стати спритним, сильним та витривалим і при цьому не витрачати постійно гроші на спортзал? Еспандер для фітнесу Ікс FI-6411 допоможе вам досягти цього.

Ціна: 385 грн
шт

Опис товару Еспандер для фітнесу Ікс FI-6411 Black

 Призначення

Легкий компактний спортивний снаряд, який можна використовувати для тренувань вдома, на спортмайданчику після пробіжки або в тренажерному залі. Еспандер широко використовують у фітнесі, різних видах спорту, єдиноборствах. Його X-подібна форма і чотири рукояті дозволяють одночасно працювати руками та ногами, навантажуючи м'язи практично всього тіла. З ним можна виконувати класичні вправи (згинання рук, махи, присідання), збільшуючи силу та витривалість мускулатури. У той же час, роблячи різні проходки та випади, покращуються швидкісні показники, координація рухів, почуття рівноваги.
 
Підбирати для себе ефективні вправи з цим еспандером і скласти зїх повноцінну тренувальну програму зможуть як користувачі, що тільки починають займатися спортом, так і досвідчені атлети.
 
Опис снаряда
Для виготовлення еспандера використовується сополімер поліпропілену PP, який відрізняється високою стійкістю до деформації розтягування, а також впливу ультрафіолетових променів (не руйнується на сонці). Обплетення з ABS захищає тренажер від розриву. Для регулювання довжини джгутів використовується сполучне кільце, яке можна встановити відповідно до особливостей виконання конкретної вправи. Для зручності користувачів еспандер має чотири рукоятки, покриті протиковзким покриттям, яке забезпечуєспортсменам надійність хвату і можуть також використовуватися як опори для ніг.
 
Переваги:
Простий у використанні, зберіганні та транспортуванні.
Дозволяє тренуватися практично в будь-якому місці.
Може використовуватися майже для всіх груп м'язів.

Еспандер для фітнесу Ікс FI-6411 Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Еспандер для фітнесу Ікс FI-6411 Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розширювачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розширювачі и купити Еспандер для фітнесу Ікс FI-6411 Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Еспандер для фітнесу Ікс FI-6411 Black

Тип Еспандер
Розмір Довжина джгута: 90 см.
Діаметр джгута: 7мм.
Забарвлення Black
Матеріали Поліпропілен PP, ABS
додаткові характеристики Призначення: для комплексних тренувань.
Комплектація:
гумовий джгут - 2 шт.;
рукоятки – 4 шт.;
сполучне кільце – 1 шт.

* Технічні характеристики Еспандер для фітнесу Ікс FI-6411 Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Еспандер для фітнесу Ікс FI-6411 Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Еспандер для фітнесу Ікс FI-6411 Black

Код товару: 179034
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 212571
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →