Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник Ergo MRFN-196S

Код товару: 209088
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ergo
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник Ergo MRFN-196S

Холодильник з морозильною камерою • окремий • А+ • холодильна камера: 245 л • морозильна камера: 97 л • розморожування морозильної камери: No Frost • розміри (ШхВхГ): 60x193,5x67 см • нержавіюча сталь.

Ціна: 19780 грн
шт

Опис товару Холодильник Ergo MRFN-196S

ERGO MRFN-196 S – Якісна запорука свіжості!
Виконаний у класичному дизайні холодильник із надзвичайно ергономічною організацією внутрішнього простору стане незамінним помічником на кожній кухні. Нижнє розташування морозильної камери звільняє більше простору для комфортного зберігання величезної кількості різноманітних продуктів. Внутрішнє покриття стінок обох камер виконано з високоякісного пластику, а полички — із загартованого скла, яке не тільки легко миється, а й не бояться подряпин та ударів від посуду.

З турботою про комфорт
З легкістю переважуйте двері на зручний для вас бік, адже якісні навіси та регульовані ніжки подбають пробезшумної роботи та герметичного захисту продуктів. Відмінна організація внутрішнього простору дозволяє поєднати в моделі ERGO MRFN-196 S простору холодильну камеру об'ємом 245 літри та містку морозильну камеру об'ємом 97 літрів. Ергономічне розташування основних і дверних полиць, а також скринь і ящиків перетворюють користування холодильником на справжню насолоду.

Знайомі технології для надточного керування
Створіть у холодильнику ERGO MRFN-196 S необхідний мікроклімат для зберігання зелені та інших продуктів за допомогою простого та надійного регулювання температури, налаштування якої відображатиметься на дисплеї. У поєднанні зі спеціальними ящиками овочі та фрукти будутьзахищені від обвітрювання, а технологія No Frost подбає про їхнє рівномірне охолодження без намерзання.

Тільки вигідний функціонал
Холодильник оснащений повним набором лише необхідних у повсякденному використанні функцій, які задовольнять потреби навіть найвибагливішого споживача. Однією з основних переваг моделі ERGO MRFN-196 S є клас енергоспоживання А+, що дозволяє значно економити на електриці та зберегти власний бюджет.

Холодильник Ergo MRFN-196S Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник Ergo MRFN-196S в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник Ergo MRFN-196S в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник Ergo MRFN-196S

Встановлення окремо стоїть
Тип холодильника Двокамерний
Система охолодження No Frost
Розташування морозильної камери Знизу
Об'єм холодильника, л 245 л
Обсяг морозильної камери, л 97 л
Колір Сірий
Керування Електронне
Єнергоспоживання А+
Кількість компресорів 1
Кількість камер 2
Кількість дверей 2
Матеріал полиць Скло
Зона свіжості Є
Можливість перевішування двері Є
Рівень шуму 43 дБ
Потужність заморожування 10 кг\добу
Додаткові можливості Автономне збереження холоду в морозильній камері 20 год.
Габарити (ШxГxВ) 193.5 х 60 х 67 см
Вага 67 кг

* Технічні характеристики Холодильник Ergo MRFN-196S можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник Ergo MRFN-196S

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ergo MRFN-196S

Код товару: 258080
На замовлення, 1-3 дні
INDESIT LI8S1ES 19866 грн
Код товару: 219160
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 220245
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →