Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник Ergo MRFN-186

Код товару: 209086
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ergo
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник Ergo MRFN-186

Холодильник з морозильною камерою • окремий • А+ • холодильна камера: 210 л • морозильна камера: 76 л • розморожування морозильної камери: No Frost • розміри (ШхВхГ): 60x185,8x60 см • білий

Ціна: 18404 грн
шт

Опис товару Холодильник Ergo MRFN-186

Модель ERGO MRFN-186 – це холодильник, сучасний у всьому: у дизайні, у матеріалах виготовлення, у технологіях, в економічному енергоспоживанні тощо. Нижнє розташування морозильної камери, що стало сучасним стандартом, дозволяє менше нахилятися за тими продуктами, які рідко використовують. Система No Frost полегшує догляд холодильника, а прості форми та гострі куті в дизайні підкреслюють високу технологічність даної моделі. Біле забарвлення корпусу холодильника дозволяє удало поєднати його з будь-яким кольоровим рішенням кухонного інтер'єру.
NO FROST – НІМА ІНЕЮ, НІМА ПРОБЛЕМО!

Технологія No Frost, застосована в ERGO MRFN-186, позбавляє відразу кількох проблем, типових для звичайних.холодильників. По-перше, у даній моделі не утворюється іній та лід, тож холодильник взагалі не треба розморожувати. По-друге, завдяки примусовій циркуляції повітря, холод рівномірно розповсюджується по всьому простору холодильника, тож продукти можна зберігати там, де це зручно, не шукаючи більш теплих або холодніших місць. Нарешті, охолодження та замороження продуктів відбувається максимально швидко, що сприяє довготривалому збереженню свіжості.
ХОЛОДИЛЬНИК ERGO – ЦІ ERGOНОМІЧНА СВІЖІСТЬ ВАШИХ ПРОДУКТІВ

Сумарний корисний об'єм холодильника ERGO MRFN-186 становить 286 літрів, з яких 76 літрів припадає на морозильну камеру, а решта 210 літрів – на простір холодильної камери. І морозильна, іхолодильні камери спроектовані так, щоб жодний кубічний сантиметр простору не був згаяний даремно, і щоб користування холодильником було максимально зручним. За це відповідають модульні скляні полички, виконані з ударостійкого скла, а також бічні пластикові полички для дверцят. Їх можна розмістити за власним бажанням на різній висоті, а також легко виймати для миття. Один шухляд із прозрачного пластику в холодильній камері, а також три такі шухляди у морозильній камері дозволяють зберігати овочі, фрукти, рибу та інші делікатні продукти, зручно сортуючи їх та захищаючи від обвітрювання.
ЕКОНОМІЧНІСТЬ ТА НАДІЙНІСТЬ НАЙВИЩОГО РІВНЯ

Клас енергоспоживання А+, якому відповідає модель ERGO MRFN-186,означає найкращі показники економічності. Холодильник – це прилад, що працює в режимі 24/7, тому дана модель завдяки своїй економічністі сприятиме заощадженню на комунальних платежах. Це стає можливим завдяки використанню сучасного двигуна та системи охолодження, а також завдяки LED-підсвічуванню. Крім економічної вигоди, застосування сучасних технологій у холодильнику ERGO MRFN-186 також сприяє захисту довкілля та робить техніку ERGO максимально надежною. Чудовим підтвердженням цього є 30-місячна гарантія від виробника.

Холодильник Ergo MRFN-186 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник Ergo MRFN-186 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник Ergo MRFN-186 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник Ergo MRFN-186

Встановлення Окремо стоїть
Тип холодильника Двокамерний
Система охолодження No Frost
Розташування морозильної камери Знизу
Загальний об'єм, л 286 л
Об'єм холодильника, л 210 л
Обсяг морозильної камери, л 76 л
Колір Білий
Керування Механіка
Єнергоспоживання А+
Кількість компресорів 1
Кількість камер 2
Кількість дверей 2
Матеріал полиць Скло
Зона свіжості Є
Можливість перевішування двері Є
Рівень шуму 42 дБ
Потужність заморожування 3.5 кг\добу
Додаткові можливості Кліматичний клас ST (від +18 до +38С)

Холодоагент R600a
Габарити (ШxГxВ) 60х185.8х60 см
Вага 58 кг

* Технічні характеристики Холодильник Ergo MRFN-186 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник Ergo MRFN-186

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ergo MRFN-186

Код товару: 216024
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 336974
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 216020
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →