Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Сумка Epic Explorer Gearbag 50 Black

Код товару: 166733
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Epic
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Дорожні сумки Сумка Epic Explorer Gearbag 50 Black

об'єм-50 л, вага-1,2 кг, Black (чорний), Polyester 600D PU, 34х55х36 см

Ціна: 3397 грн
шт

Опис товару Сумка Epic Explorer Gearbag 50 Black

Адаптивність та універсальність сумок Epic Explorer вже давно прийнято вважати нормою, оскільки сьогоднішній стиль та темп життя помітно відрізняється від того, до чого люди звикли раніше. Сучасний багаж, що відповідає актуальним вимогам, є невід'ємною частиною успішної та приємної поїздки чи подорожі.

 
Epic Explorer Gearbag - це справжня сумка-трансформер, здатна не тільки збільшуватися або зменшуватися в обсязі, але також і перетворюватися на рюкзак. Для наплечних рюкзачних шлейок передбачено спеціальне відділення на блискавці, куди вони ховаються за відсутності необхідності, і тоді сумку можна нести за верхню ручку або за торцеву. Об'єм та довжина сумки збільшуються за допомогоюприхованого усередині клапана. Основне відділення відкривається одним швидким рухом завдяки особливому розміщенню блискавок сумки, забезпечуючи миттєвий та повний доступ до речей. Дрібніші речі можна розмістити у внутрішніх або зовнішніх кишенях. Крім того, що всі сумки Epic Explorer досить легкі, вони також мають підвищену міцність завдяки використанню щільного матеріалу зі структурою Ripstop. Як додатковий бонус усі сумки мають у комплекті ID-брелок для розміщення необхідної контактної інформації у разі втрати сумки.
 
Особливості конструкції:
  • Ripstop Polyester 600D PU DWR — тканина з поліестеру з товщиною нитки 600D, із зміцнюючою структурою переплетення волоконRipstop, завдяки чому тканина має підвищену зносостійкість і особливо стійкість до розриву. Внутрішнє поліуретанове покриття та зовнішнє водовідштовхувальне покриття захищають вміст сумки від намокання під час дощу середньої інтенсивності. Також тканина не руйнується під впливом ультрафіолетового випромінювання.
  • X-Over - конструктивний дизайн, що дозволяє швидко перетворити сумку на рюкзак і навпаки. Більше того, швидкознімні карабіни дозволять моментально скинути сумку-рюкзак з плечей за потреби. Така конструкція особливо корисна для активних людей, що пересуваються містом велосипедом. Крім того, конструкція передбачає, що при трансформації в рюкзак, до Вашої спинитулиться не низ сумки (який часто буває не зовсім чистий), а верх.
  • Cave Pocket - це незвичайна торцева кишеня сумки, що приховує під собою подовжувальний клапан, здатний збільшити об'єм і довжину сумки на 30%. Варто відзначити, що цей подовжувальний клапан можна корисний як усередині сумки, так і зовні. У клапан можна помістити вологі чи брудні речі після тренування, відокремивши їх усередині від чистих речей. Також така конструкція особливо важлива при транспортуванні довгомірних речей розміром до 75 см. У той же час, коли сумка не заповнена, цей клапан складається всередину, забезпечуючи необхідну сумці компактність. Внутрішній клапан займає мінімум простору всередині сумки та має малийвласну вагу.
  • Bigmouth - дана конструкція передбачає наявність двох внутрішніх кишень на верхній панелі сумки. Обидві кишені, одна з яких сіткова, досить об'ємні, вони закриваються на блискавці і дозволяють досить легко орієнтуватися в розміщених речах. Таким чином, внутрішню частину верхньої панелі сумки можна використовувати у вигляді сумки-косметички для розміщення ванної приналежності та засобів особистої гігієни.

Сумка Epic Explorer Gearbag 50 Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Сумка Epic Explorer Gearbag 50 Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Дорожні сумки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Дорожні сумки и купити Сумка Epic Explorer Gearbag 50 Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Сумка Epic Explorer Gearbag 50 Black

Тип Дорожня сумка
Матеріал Polyester 600D PU
Забарвлення чорний
Об `єм 50 л
Розміри 34х55х36 см

* Технічні характеристики Сумка Epic Explorer Gearbag 50 Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Сумка Epic Explorer Gearbag 50 Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Epic Explorer Gearbag 50 Black

Код товару: 249140
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 249141
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 249142
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →