Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Сумка Epic Adventure LAB Commuter UltraMega Cargo 50 Black

Код товару: 166732
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Epic
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Дорожні сумки Сумка Epic Adventure LAB Commuter UltraMega Cargo 50 Black

об'єм-50 л, вага-0,85 кг, Black (чорний), Polyester 600D PU, 34х58х29 см

Ціна: 2881 грн
шт

Опис товару Сумка Epic Adventure LAB Commuter UltraMega Cargo 50 Black

Чекай на те, що не чекаєш! Керуючись таким дивізом, дизайнери компанії розробили колекцію сумок та рюкзаків було створено EPIC® ADVENTURE LAB™. Подорожую з сумкою EPIC® ADVENTURE LAB™ можна не боятися навіть найсуворіших погодних умов та пересіченої місцевості.

 
Дорожня сумка EPIC® ADVENTURE LAB™ Commuter UltraMega Cargo 50 пошита із щільного матеріалу, що ламінує, зі структурою Ripstop, завдяки чому має високу міцність на розрив і практично водонепроникна для опадів середньої інтенсивності. Додатковому водозахисту сприяють блискавки, що мають гідробар'єр та додатково прикриті тканинним козирком. Основні та дві бічні вантажні ручки значно посилені вмісцях кріплення до сумки. Бічний логотип і візерунок мають властивості, що відбивають, забезпечуючи кращу ідентифікацію в темний час доби. Сумка має одну бокову кишеню та проріз з протилежного боку, призначений для фіксації на телескопічній ручці валізи. Якщо Ви шукаєте надійну сумку для спорту або подорожей, то дана модель - саме те, що необхідно.
 
EPIC® - це насамперед філософія молодої компанії Scandinavian Travel Innovation, яка об'єднала інноваційні ідеї з споконвічно шведським підходом до створення сучасного багажу, властивим скандинавським дизайном, функціональністю та якістю. EPIC® - це стильні та презентабельні сумки для тих, хто прагне нових подорожей, хто невтомлюється дивуватися і радіти життю, для тих, хто має дух пригод у крові. Вся продукція EPIC® відрізняється високою надійністю та довговічністю, відповідає регламенту REACH, а отже, не містить шкідливих хімічних речовин. Дбаючи про довкілля, компанія націлена виключно на виробництво товарів з максимальним терміном експлуатації. Адже не така важлива робота це чи розвага, багаж не повинен відволікати від основної мети, бо будь-яка поїздка чи подорож – це нові емоції, нові можливості познайомитися з навколишнім світом та людьми навколо нас. EPIC® створює саме такий безпроблемний багаж. Кожен власник EPIC® упевнений у своїй сумці і в тому, що вона варта кожного витраченого.цента.
 
Особливості конструкції:
  • POLYESTER 600D HIGH DENSITY PU LAMINATED - тканина з поліестеру з товщиною нитки 600D і високою щільністю переплетення. Всередині тканина має поліуретанове покриття, що ламінує, з високим ступенем захисту від проникнення вологи. Також тканина не руйнується під впливом ультрафіолетового випромінювання.
  • RIPSTOP POLYESTER 600D PU DOUBLE LAMINATED - тканина з поліестеру з товщиною нитки 600D, із зміцнюючою структурою переплетення волокон Ripstop, завдяки чому тканина має підвищену зносостійкість і особливо стійкість до розриву. Внутрішнє та зовнішнє поліуретанове покриття захищає вміст сумки від проникнення вологи практично на 100%. Також тканина не руйнується під дієюультрафіолетового випромінювання.
  • SBS ZIPPER WITH WATER BARRIER - Fujian SBS Zipper Science and Technology є другим у світі за величиною виробником блискавок. Всі блискавки SBS відрізняються підвищеною міцністю роз'ємів, плавністю ходу і витримують більше 20 000 циклів відкриття/закриття, не містять нікелю і свинцю, відповідно є гіпоалергенними. Блискавки, використані в цій сумці, мають спеціальні прогумовані накладки, що перешкоджають проникненню вологи всередину.
  • STACKING SLEEVE - спеціальний отвір у бічній стінці сумки, що дозволяє зафіксувати сумку на висувній телескопічній ручці валізи для більшої зручності транспортування.

Сумка Epic Adventure LAB Commuter UltraMega Cargo 50 Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Сумка Epic Adventure LAB Commuter UltraMega Cargo 50 Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Дорожні сумки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Дорожні сумки и купити Сумка Epic Adventure LAB Commuter UltraMega Cargo 50 Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Сумка Epic Adventure LAB Commuter UltraMega Cargo 50 Black

Тип Дорожня сумка
Матеріал Polyester 600D PU
Забарвлення Black (чорний)
Об `єм 50 л
Розміри 34х58х29 см

* Технічні характеристики Сумка Epic Adventure LAB Commuter UltraMega Cargo 50 Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Сумка Epic Adventure LAB Commuter UltraMega Cargo 50 Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Epic Adventure LAB Commuter UltraMega Cargo 50 Black

Код товару: 309571
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 200144
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 309572
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →