Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка Eleyus FENIX 1200 LED 60 BL

Код товару: 320987
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Eleyus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка Eleyus FENIX 1200 LED 60 BL

Витяжка Eleyus FENIX 1200 LED 60 BL - похила пристінна витяжка, яка відрізняється поєднанням трьох пластин з естетично красивого та легкого у догляді загартованого скла.

Ціна: 10535 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Витяжка Eleyus FENIX 1200 LED 60 BL

Витяжка Eleyus FENIX 1200 LED 60 BL - похила пристінна витяжка, яка відрізняється поєднанням трьох пластин з естетично красивого та легкого у догляді загартованого скла.
 
Елегантний дизайн для сучасної кухні
Сталевий корпус захищений від корозії, підвищеної температури та вологості стійкою порошковою фарбою. Вишуканий дизайн витяжки стане досконалою окрасою кухні в стилі хай-тек, модерн або мінімалізм.
 
Виробнича турбіна - чисте повітря
Витяжка з продуктивною турбіною 1200 м.куб./год ефективно справиться з димом, парою і неприємними запахами в кухні площею до 25 м². Увімкніть пристрій до початку приготування та залиште працювати ще на 5хвилин, доки накриваєте стіл. Так повітря на вашій кухні буде свіже, як весняний колір.
 
Периметральне втягування
Коли смажиться, кипить, гаситься смачненьке, витяжка повинна поглинати чимало пари та диму. Саме з цим ефективно справляється периметральний тип втягування. Він забирає повітря не тільки знизу витяжки, а також з боків та з-під стелі, щоб зайві аромати не залишалися у приміщенні.
 
Режим на вибір - відведення або рециркуляція
Зазвичай витяг підключається до вентиляційної шахти квартири або будинку. Але що робити, коли приєднання утруднене чи шахта взагалі відсутня?
 
Скористайтеся режимом рециркуляції
Він впорається зочищенням повітря без відведення його назовні. Для цього обладнайте витяжку двома вугільними фільтрами ELEYUS FW-E15100 та виведіть повітропровід у простір кухні.
 
П'ятишаровий алюмінієвий фільтр
Надійний 5-шаровий алюмінієвий фільтр поглинає дрібні частинки жиру та захищає двигун витяжки. Для легкого очищення вимийте його в посудомийній машині або гарячій воді з ефективним миючим засобом.
 
Сенсорне керування + пульт
Сенсорна панель керування дозволяє легко вибрати 1 з 3 швидкостей та увімкнути LED освітлення. Усі функції можна налаштувати на пульті дистанційного керування.
 
LED-освітлення
Витяжка має дві світлодіодні лампи загальною потужністю 3Вт, чого достатньо для підсвічування варильної поверхні. Освітлення безпечне для очей, має природний колір та низьке енергоспоживання.
 
Таймер
Включайте таймер на будь-якій швидкості, і витяжка буде працювати ще 5 хвилин. Після цього освітлення та турбовентилятор вимикаються автоматично.
 
5 років гарантії
Компанія ELEYUS впевнена у якості та надійності вбудованої кухонної техніки, тому забезпечує 5 років повної гарантії виробника.

Витяжка Eleyus FENIX 1200 LED 60 BL Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка Eleyus FENIX 1200 LED 60 BL в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка Eleyus FENIX 1200 LED 60 BL в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка Eleyus FENIX 1200 LED 60 BL

Встановлення Похила
Пристінна
Продуктивність, куб.м/год 1200 м³/год
Кількість двигунів 1
Потужність, Вт 223 Вт
Кількість швидкостей 3
Максимальний рівень шуму, дБ 63 дБ
Керування Сенсорне
Режим роботи Відведення/рециркуляція
Тип освітлення Світлодіодні лампи: 2 x 1.5 Вт
Фільтр Жироуловлювальний алюмінієвий фільтр
Можливість встановлення активного фільтра
Ширина витяжки 60 см
Колір Чорний

* Технічні характеристики Витяжка Eleyus FENIX 1200 LED 60 BL можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка Eleyus FENIX 1200 LED 60 BL

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Eleyus FENIX 1200 LED 60 BL

Код товару: 161563
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 332040
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 208892
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →