Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка ELICA BOX IN IX/A/60

Код товару: 332040
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Elica
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка ELICA BOX IN IX/A/60

Витяжка ELICA BOX IN IX/A/60 - ефективна, продуктивна і при цьому порівняно тиха телескопічна кухонна витяжка з висувною панеллю, якісним підсвічуванням та механічними поворотними перемикачами для регулювання швидкості роботи пристрою.

Ціна: 10707 грн
шт

Опис товару Витяжка ELICA BOX IN IX/A/60

Витяжка ELICA BOX IN IX/A/60 - ефективна, продуктивна і при цьому порівняно тиха телескопічна кухонна витяжка з висувною панеллю, якісним підсвічуванням та механічними поворотними перемикачами для регулювання швидкості роботи пристрою.
 
Модель позиціонується виробником у верхній ціновий сегмент і, насамперед, відрізняється високою максимальною потужністю роботи. Витяжка обладнана довговічним електродвигуном потужністю 185 Вт, який може забезпечувати продуктивність всмоктування до 750 м.куб/год. Може послужити відмінним рішенням обслуговування приміщень середньої площі (10-18 м.кв.).
 
Корпус пристрою виготовлено звисокоякісної нержавіючої сталі, поверхня якої легко очищається від усіх типів забруднень за допомогою спеціальних засобів побутової хімії. Панель керування передбачає можливість регулювання потужності роботи в рамках трьох встановлених режимів. Для обслуговування однієї/двох працюючих конфорок достатньо першої, найменш шумної швидкості, яка не стане на заваді спокійній розмові і не заглушить звук телевізора - рівень шуму, що створюється, не перевищує 48 дБ.
 
Максимальна продуктивність третьої швидкості знадобиться для провітрювання кухні, при цьому шум, що створюється, зростає до 67 дБ. Підсвічування варильної поверхні виконується двома вбудованимисвітильниками (2х2.5 Вт).
 
Модель має стандартну для великої побутової техніки ширину 60 см, що дозволяє працювати з різними моделями електричних і газових варильних поверхонь або плит. Важливо звернути увагу на те, що передбачена виключно можливість роботи пристрою на відведення, без режиму рециркуляції.

Витяжка ELICA BOX IN IX/A/60 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка ELICA BOX IN IX/A/60 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка ELICA BOX IN IX/A/60 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка ELICA BOX IN IX/A/60

Встановлення Встраиваемая
Продуктивність, куб.м/год 750 м³/ч

Кількість двигунів 1
Потужність, Вт 185 Вт
Кількість швидкостей 3
Максимальний рівень шуму, дБ 67 дБ
Керування Поворотные переключатели
Режим роботи Отвод/Рециркуляция
Тип освітлення Галогенные лампы
Фільтр Алюминиевый жировой
Ширина витяжки 60 см
Колір Нержавеющая сталь
Комплект постачання Вытяжка
Инструкция
Гарантийный талон
Габарити Размеры (ВхШхГ): 31.4 x 59.4 x 34 см
Вага 9.7 кг
Країна-виробник Китай

* Технічні характеристики Витяжка ELICA BOX IN IX/A/60 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка ELICA BOX IN IX/A/60

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ELICA BOX IN IX/A/60

Код товару: 208892
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 213086
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 207047
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →