Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електричний паяльник 40W Hoz

Код товару: 346972
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Hoz
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Паяльні солдати Електричний паяльник 40W Hoz

ЯК ПАЙТИ: 1. Очистіть деталі, що з'єднуються. 2. Очистіть жало паяльника і «залудіть» усі грані жала з покриттям із припою. 3. Нагрійте деталі, що з'єднуються (не припій). 4. Нанесіть припій з флюсовим осердям на нагріті деталі, а не на паяльне жало, і нагрійте його доти, доки припій не розплавиться і не потече вільно.

Ціна: 278 грн
шт

Опис товару Електричний паяльник 40W Hoz

 ЯК ПАЙТИ: 1. Очистіть деталі, що з'єднуються. 2. Очистіть жало паяльника і «залудіть» усі грані жала з покриттям із припою. 3. Нагрійте деталі, що з'єднуються (не припій). 4. Нанесіть припій з флюсовим осердям на нагріті деталі, а не на паяльне жало, і нагрійте його доти, доки припій не розплавиться і не потече вільно. УВАГА 1. Коли паяльник підключається вперше, з кінця наконечника виходить дим. Дим швидко припиняється і дим більше не виходить. 2. Використовуйте підставку для паяння та інші пристрої, щоб уникнути опіків. 3. Не витягуйте жало паяльника назовні і не використовуйте його, це скоротить термін служби нагрівального елемента. 4. після завершення робіт охолодіть його природним чином. 5. не підпилюйте обличчя наконечника довгого життя. 6. Не завдавайте занадто багато припою без необхідності.

Електричний паяльник 40W Hoz Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електричний паяльник 40W Hoz в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Паяльні солдати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Паяльні солдати и купити Електричний паяльник 40W Hoz в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електричний паяльник 40W Hoz

Влада 40 W
Напруга 220 В
Призначення Паяльник для паяння радіодеталей, мікросхем. Керамічний нагрівник.

* Технічні характеристики Електричний паяльник 40W Hoz можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електричний паяльник 40W Hoz

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Електричний паяльник 40W Hoz

Код товару: 346972
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 346973
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 346974
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →