Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

М'ясорубка Eisen EMG-180SSW

Код товару: 258123
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Eisen
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електром'ясорубки М'ясорубка Eisen EMG-180SSW

М'ясорубка Eisen EMG-180SSW - це сучасний дизайн, потужність та відмінна продуктивність. Дана модель дозволяє готувати не тільки фарш та ковбаски, а й свіжі томатні та ягідні соки.

Ціна: 2236 грн
шт

Опис товару М'ясорубка Eisen EMG-180SSW

М'ясорубка Eisen EMG-180SSW - це сучасний дизайн, потужність та відмінна продуктивність. Дана модель дозволяє готувати не тільки фарш та ковбаски, а й свіжі томатні та ягідні соки, за допомогою насадки-соковижималки.
 
Електром'ясорубка проста в управлінні, має компактні габарити та невелику вагу. Безпечне та зручне використання пристрою забезпечує механізм «Захист двигуна» та «Реверс» (зворотний хід).
 
Потужна та високоефективна
Модель EMG-180SSW оснащена двигуном потужністю 1800 Вт, продуктивність м'ясорубки - до 1,7 кг м'яса за хвилину. Процес приготування проходить швидко та якісно, ​​заощаджуючи ваші сили та час.
 
Широкийфункціонал
М'ясорубка укомплектована спеціальними насадками, за допомогою яких можна приготувати смачні домашні ковбаски, фарш і свіжий сік. Насадка «Кеббе» використовується для приготування м'ясних страв із начинкою: ковбасок, обр або люля-кебабу. У комплектацію входять дві решітки з нержавіючої сталі (діаметр отворів 5 та 7 мм) для приготування фаршу різного ступеня помелу. За лічені хвилини електром'ясорубка подрібнить та наріже будь-які інгредієнти (м'ясо, овочі чи фрукти), призначені для створення улюблених страв.
 
Комфорт та безпека
Надійне зчеплення з кухонною поверхнею забезпечують прогумовані ніжки пристрою. Завдяки такій конструкціїкористуватися технікою зручно та абсолютно безпечно. Шнековий блок виготовлений із металу, надійно закріплений до корпусу м'ясорубки.
 
Функція "Реверс"
Електром'ясорубка EISEN EMG-180SSW оснащена функцією «Реверс» або «зворотний хід», яка здійснює зворотне прокручування шнека для очищення механізму від шматків продуктів, що застрягли. Ця функція дозволяє вирішити проблему намотування жил на шнек. Такий механізм корисний не тільки при подрібненні м'яса, а й при переробці фруктів та овочів.
 
Зручність та простота використання
Корпус EMG-180SSW виготовлений із міцного пластику класичного білого кольору. Усі робочі елементи легко розбираються тапіддаються очищенню. Невелика вага та компактні габарити пристрою забезпечують зручне зберігання та комфортне користування.

М'ясорубка Eisen EMG-180SSW Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити М'ясорубка Eisen EMG-180SSW в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електром'ясорубки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електром'ясорубки и купити М'ясорубка Eisen EMG-180SSW в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару М'ясорубка Eisen EMG-180SSW

Продуктивність, кг/хв 1.7 кг/хв
Потужність 350 Вт
Матеріал корпуса Є
Кількість дисків Є
Насадки Для ковбасних виробів
Для томатів/ягід
Кеббе
Додаткові можливості 2
Кількість дисків Пластик
Колір Є
Вага 0.8 м
Країна-виробник товару Пластик

* Технічні характеристики М'ясорубка Eisen EMG-180SSW можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - М'ясорубка Eisen EMG-180SSW

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Eisen EMG-180SSW

Код товару: 203308
На замовлення, 1-3 дні
MAXMARK MK-MG55D 2279 грн
Код товару: 318406
На замовлення, 1-3 дні
Liberty MG-1400 2279 грн
Код товару: 213575
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →