Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

М'ясорубка Eisen EMG-002JS

Код товару: 258122
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Eisen
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електром'ясорубки М'ясорубка Eisen EMG-002JS

М'ясорубка Eisen EMG-002JS відрізняється сучасним дизайном, потужністю та відмінною продуктивністю. Модель проста в управлінні, має компактні габарити та невелику вагу.

Ціна: 2494 грн
шт

Опис товару М'ясорубка Eisen EMG-002JS

М'ясорубка Eisen EMG-002JS відрізняється сучасним дизайном, потужністю та відмінною продуктивністю. Модель проста в управлінні, має компактні габарити та невелику вагу. Електром'ясорубка дозволяє готувати не лише фарш, домашні ковбаски та деруни, а й свіжі томатні та ягідні соки.
 
Потужність та продуктивність
Модель EMG-002JS оснащена двигуном потужністю 2000 Вт, продуктивність м'ясорубки - до 1,8 кг м'яса за хвилину (представлена ​​1 швидкість). У комплектацію входять дві решітки різного діаметру (5 та 7 мм) для приготування фаршу різного ступеня подрібнення. При такій оснащеності процес приготування проходить швидко та якісно, ​​заощаджуючи ваші сили тачас.
 
Розмаїття насадок
М'ясорубка EISEN EMG-002JS відкриває нові можливості в кулінарії, завдяки різноманітності насадок: насадка Кеббе, насадка для ковбас, дерунів, перфоровані диски для фаршу (5 і 7 мм), насадки для терки та шатківниці, а також насадка-сокові томатів та ягід.
 
Універсальна насадка-соковитискач
Насадка-соковитискач призначена для приготування соку з томатів, ягід та інших фруктів. Нарізані шматочками овочі або фрукти завантажуються в м'ясорубку і за лічені хвилини перетворюються на свіжий сік.
 
Терки-шатківниці
Насадки для терки та шатківниці - це барабани з нержавіючої сталі, з отворами певногодіаметра, які встановлюються замість шнека та використовуються для переробки продуктів у потрібну консистенцію. Це дуже корисне та зручне пристосування, за допомогою якого Ви отримуєте нарізані або натерті овочі та фрукти для салатів, гарнірів та інших різноманітних страв.
 
Зручність та безпека
Надійне зчеплення з кухонною поверхнею забезпечують прогумовані ніжки пристрою. Завдяки такій конструкції користуватися технікою зручно та абсолютно безпечно. У даній моделі передбачена функція захисту двигуна та «Реверс» (зворотний хід).
 
Функція "Реверс"
Електром'ясорубка оснащена функцією «Реверс» або «зворотний хід»,яка здійснює зворотне прокручування шнека для очищення механізму від застряглих шматочків продуктів. Ця функція дозволяє вирішити проблему намотування жил на шнек. Такий механізм корисний не тільки при подрібненні м'яса, а й при переробці фруктів та овочів.
 
Комфортна експлуатація
Корпус EMG-002JS виготовлений із міцного пластику класичного чорного кольору. Всі робочі елементи легко розбираються та піддаються очищенню. Невелика вага та компактні габарити пристрою забезпечують зручне зберігання та комфортне користування.

М'ясорубка Eisen EMG-002JS Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити М'ясорубка Eisen EMG-002JS в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електром'ясорубки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електром'ясорубки и купити М'ясорубка Eisen EMG-002JS в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару М'ясорубка Eisen EMG-002JS

Продуктивність, кг/хв 1.8 кг/хв
Потужність 350 Вт
Матеріал корпуса Є
Кількість дисків Є
Насадки Насадка для ковбасок
Насадка для кеббе
Насадки для терки та шатківниці
Насадка для томатів та ягід
Додаткові можливості 2
Кількість дисків Пластик
Колір Є
Вага 0.8 м
Країна-виробник товару Пластик

* Технічні характеристики М'ясорубка Eisen EMG-002JS можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - М'ясорубка Eisen EMG-002JS

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Eisen EMG-002JS

Код товару: 311302
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 311303
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 11876
На замовлення, 1-3 дні
Vimar VMG-1501 2537 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →