Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Перфоратор Einhell TE-RH 32 E

Код товару: 134583
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Einhell
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Перфоратори Перфоратор Einhell TE-RH 32 E

Тип патрона: SDS+
Максимальна швидкість обертання: 850 об/хв
Частота ударів за хвилину: 4100

Ціна: 6063 грн
шт

Опис товару Перфоратор Einhell TE-RH 32 E

Перфоратор Einhell TE-RH 32 серії Expert plus з пневматичним ударним механізмом є високоякісним потужним інструментом для експертів при виконанні різного виду робіт як у цеглині, так і з твердим бетоном з максимальним діаметром свердління Ø 32 мм та силою удару 5 Дж. Перфоратор оснащений SDS-Plus патроном та всіма 4-ма режимами роботи, необхідними для універсального застосування: свердління, ударного свердління, довбання із замком та без.

Антивібраційна ручка дозволяє працювати, практично не відчуваючи вібрації, а наявність індикатора тиску показує оптимальне натисканняна перфоратор під час роботи.

Електронний курок перфоратора Einhell TE-RH 32 дозволяє регулювати обороти двигуна в залежності від ступеня натискання, забезпечуючи плавний пуск на початку свердління (буріння). Перфоратор оснащений надійним алюмінієвим корпусом редуктора та пневматичного механізму.

Додаткова рукоятка з ребрами для надійної фіксації виключає небажане прокручування, а наявність запобіжної муфти, яка негайно реагує на будь-які раптові заклинювання свердла (долота), забезпечують додаткову безпеку під час роботи. Два сигналізуючі світлодіоди вказують не тільки на готовність перфоратора до використання, але і попередять вас автоматично,коли зношені щітки вимагають обслуговування.

Перфоратор Einhell TE-RH 32 E Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Перфоратор Einhell TE-RH 32 E в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Перфоратори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Перфоратори и купити Перфоратор Einhell TE-RH 32 E в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Перфоратор Einhell TE-RH 32 E

Влада 1250 Вт
Тип картриджа SDS+
Режими Свердління + удар
Удар
Свердління
Сила удару 5 Дж
Частота удару в хвилину 4100
додаткові характеристики 850 об/хв

* Технічні характеристики Перфоратор Einhell TE-RH 32 E можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Перфоратор Einhell TE-RH 32 E

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Einhell TE-RH 32 E

Код товару: 281099
На замовлення, 1-3 дні
Forte RH 40-22 6364 грн
Код товару: 314559
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 132642
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →