Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Перфоратор Forte RH 40-22

Код товару: 281099
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Forte
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Перфоратори Перфоратор Forte RH 40-22

Головною відмітною ознакою перфоратора по відношенню до ударного дриля є те, що в останній ударний ефект досягається суто механічним шляхом, а в перфораторі для цього використовується пневматичний (або електромеханічний) пристрій. За рахунок цього перфоратори мають більшу потужність і більш пристосовані для описаних операцій. Номінальна потужність: 2200 Вт. Енергія удару: 10 Дж.

Ціна: 6364 грн
шт

Опис товару Перфоратор Forte RH 40-22

Перфоратори Forte SDS-MAX RH 40-22 2200 Вт для професійного використання. Перфоратори - категорія електроінструменту, який розрахований на пробивання отворів буром за принципом зубила. Двигун перфоратора забезпечує зворотно-поступальні рухи ударника, внаслідок чого робочий матеріал руйнується від удару. Застосовується для пробивання наскрізних отворів, штроблення стін та інших поверхонь. Головним чином він буде корисним під час роботи з матеріалами, які важко піддаються обробці. Наприклад: бетон, камінь, цегла. Для цих цілей він підходить найкраще, залишаючи далеко позаду електричні ударні дрилі.

Перфоратор Forte RH 40-22 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Перфоратор Forte RH 40-22 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Перфоратори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Перфоратори и купити Перфоратор Forte RH 40-22 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Перфоратор Forte RH 40-22

Влада 2200 Вт
Тип картриджа SDS Max
Сила удару 10 Дж
Частота удару в хвилину 5500 уд/хв
додаткові характеристики з додатковою рукояткою

* Технічні характеристики Перфоратор Forte RH 40-22 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Перфоратор Forte RH 40-22

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Forte RH 40-22

Код товару: 314559
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 132642
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 151048
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →