Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники EDIFIER W296BT Black

Код товару: 152267
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Edifier
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники EDIFIER W296BT Black

Спортивні навушники Edifier W296BT дозволять Вам насолоджуватись музикою під час занять спортом.

Ціна: 2881 грн
шт

Опис товару Навушники EDIFIER W296BT Black

 Кріплення за вухом дозволяє надійно утримувати навушники навіть під час пробіжки і знижує мікрофонний ефект від кабелю. Рівень захисту IPX5 забезпечить захист навушників від бризок. Зручний пульт для керування музикою та гучністю. Чип компанії CSR, що використовується, підтримує стандарт Bluetooth 4.1 і має покриття до 10 метрів. Можливе перемикання між двома підключеними пристроями. У комплекті з Edifier W296BT іде спеціальний затискач.


Компанія Edifier заснована в 1996 році і на даний момент є найбільшим у світі виробником мультимедійних акустичних систем під власним брендом. Акустика Edifier продається більш ніж у 80-тикраїнах, на всіх населених континентах. Передові технічні рішення Edifier відзначені численними винагородами міжнародних виставок. Структурно компанія розділена на департамент R&D, розташований у канадському офісі та оперативне керівництво, яке виготовляється з головного офісу в Пекіні.

Повністю вертикально інтегрована компанія Edifier дозволяє втілити в життя будь-яку ідею без залучення сторонніх виробників. Від розробки дизайну та технічного завдання, як постановки завдання, до відвантаження готової продукції в будь-яку точку світу та в будь-якій кількості. Для цього компанія має все – дизайн студія, R&D департамент,виробництво всіх частин та компонентів (випромінювачів, корпусів з дерева та пластику, фарбування, друкованого монтажу тощо), лінія вихідного тестування готової продукції, великі склади. Все це реалізовано на двох виробничих потужностях (у Пекіні та Донгуані), які забезпечують продуктивність понад 8,000,000 акустичних систем на рік. Над цим завданням успішно працює команда Edifier, що складається з більш ніж 3000 осіб. Саме їхні зусилля призвели до того, що продукція Edifier відома у 70 країнах.

Компанія Edifier одна з небагатьох, хто вже майже 20 років спеціалізується тільки в одній області - в області звуку. Не розпорошуючись на інші теми та рішення,компанія поставила собі завдання виробляти споживчу аудіо електроніку високого класу. Аудіо як стиль життя в цьому філософія компанії. Завдяки високому професіоналізму, застосуванню сучасних акустичних технологій, високим стандартам виробництва, безкомпромісній якості проектування та виробництва ми прагнемо зайняти гідну нішу не тільки в області мультимедійної (PC) акустики, але й у домашньому аудіо та рішеннях для Apple продуктів. Стати визнаною у світі компанією-виробником високоякісних акустичних рішень, бути вагомою фігурою на динамічному ринку споживчої електроніки – ось завдання, які поставило перед собою керівництво компанії Edifier. І мицілеспрямовано рухаємося до вирішення цих завдань.

Навушники EDIFIER W296BT Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники EDIFIER W296BT Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники EDIFIER W296BT Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники EDIFIER W296BT Black

Тип Вакуумні вкладиші (у вушну раковину)
Тип дизайну Внутрішньоканальні (у вушний канал)
Метод з'єднання Бездротове
Версія Bluetooth Bluetooth 4.1
Тип акустичної конструкції Закриті
Тип кріплення Заушина
Дизайн випромінювача Динамічні
КОНТРОЛЬ Пульт ДК: 3 кнопки
Додатково Матеріали (голова/чаш/амбушюр): пластик/силікон
Вага, м: 172
Водостійкий корпус: IPX5
Кількість випромінювачів в одному навушнику:1
Мінімальна частота, що відтворюється, Гц :20
Максимальна частота, що відтворюється, Гц :20000
Опір, Ом:16
Чутливість, дБ:100
Максимальна вхідна потужність, мВт: даних немає
Діаметр динаміків, мм: 5,8
Конструкція мікрофону: вбудований у кабель
Iнше: навушники, USB кабель для зарядки, комплект змінних амбушюр
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Навушники EDIFIER W296BT Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники EDIFIER W296BT Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на EDIFIER W296BT Black

Код товару: 244794
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 244795
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 368068
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →