Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вентилятор ECG KT 12

Код товару: 324586
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: ECG
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Шанувальники Вентилятор ECG KT 12

Вентилятор ECG KT 12 - електричний підлоговий тепловентилятор, який виконаний у вигляді високої плоскої вежі, встановленої на широкій опорній ніжці.

Ціна: 2623 грн
шт

Опис товару Вентилятор ECG KT 12

Вентилятор DeLonghi HVS 3031 CHROMEBK - електричний підлоговий тепловентилятор, який виконаний у вигляді високої плоскої вежі, встановленої на широкій опорній ніжці.
 
Вежева конструкція
Електричний підлоговий тепловентилятор виконаний у вигляді високої плоскої вежі, встановленої на широкій опорній ніжці. Корпус приладу виконаний із чорного термостійкого пластику. Фасадна планка трохи довша за задню кришку, а на передній глянсовій панелі змонтований блок управління, який складається з пари втоплених поворотних перемикачів і сигнальної лампочки індикатора живлення. Повітряний фронт повітря, що видується вентилятором, рівномірно розподіляється в кімнаті завдякициклічному похитування корпусу в межах горизонтального кута 80°.
 
Високий рівень шуму
Позисторний нагрівальний елемент (PTC) з керамічними пластинами загальною потужністю 2000 Вт здатний віддавати тепло, достатнє для обігріву простору площею 20 м2. Ручка налаштування режимів дозволяє легким поворотом встановити одну з 4 опцій роботи пристрою: нагрівання з потужністю 1200 Вт або 2000 Вт без увімкнення поворотної системи або включення оної. У нульовому положенні перемикача нагрівання до кімнати надходитиме холодне повітря (вентиляція). Регулювання температури здійснюється плавним поворотом ручки термостату. Обігрівач автоматично відключиться при сильному перегрівіабо перекидання, що запобігає небезпеці пожежі у приміщенні. Слід зважити, що вентилятор працює досить голосно, створюючи шумовий фон до 65 дБ. І оскільки немає можливості регулювати швидкість його обертання, з цим доведеться миритися.

Вентилятор ECG KT 12 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вентилятор ECG KT 12 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Шанувальники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Шанувальники и купити Вентилятор ECG KT 12 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вентилятор ECG KT 12

Тип Тепловентилятор підлоговий
Функціональні особливості Термостат
Вентиляція без обігріву
Поворотна система
Захист від перегріву
Вимкнення при падінні
Холодне повітря
Структурні особливості Індикатор живлення
Матеріал: кераміка/пластик
Нагрівальний елемент: керамічний
Розміри (ВхШхГ): 50 x 20 x 16 см
Влада, ш 2000 Вт
Забарвлення Чорний
Кут обертання 80-90 °
Вага 2.2 кг

* Технічні характеристики Вентилятор ECG KT 12 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вентилятор ECG KT 12

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ECG KT 12

Код товару: 337005
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 255538
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 255531
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →