Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вентилятор ECG FS 40r

Код товару: 234204
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: ECG
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Шанувальники Вентилятор ECG FS 40r

Вентилятор підлоговий ECG FS 40 R ефективно забезпечує свіжим повітрям усю кімнату, так що можете встановлювати його у будь-якому місці, регулювати потужність потоку повітря та кут нахилу, а також фіксувати його у зручному для Вас положенні.

Ціна: 2494 грн
шт

Опис товару Вентилятор ECG FS 40r

Вентилятор ECG FS 40R з кількістю встановлених швидкостей, з якими можуть обертатися лопаті вентилятора. Система регулювання з встановленими швидкостями називається покроковою; при такому управлінні швидкість обертання зазвичай виставляється натисканням відповідної кнопки (крім цього існує ще плавне регулювання, див. відповідний пункт). Більшість сучасних моделей з покроковим регулюванням мають три встановлені швидкості. З функціями: поворотна система, нічний режим, імітація вітру, регулювання висоти, регулювання нахилу, таймер, пульт дистанційного керування. Вентилятор R ефективно забезпечує свіжим повітрям усю кімнату, так що можете встановлювати його у будь-якому місці, регулюватипотужність потоку повітря та кут нахилу, а також фіксувати його у зручному для Вас положенні. Вентилятор ECG FS 40 R особливо потрібний тоді, коли Ви пересиділи на сонці або сидите в офісі. У таких ситуаціях він допоможе Вам позбутися дискомфорту та почуватися краще. Вентилятор ECG FS 40 R – це прохолода у спекотні сонячні дні та спекотні безсонні ночі!

Вентилятор ECG FS 40r Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вентилятор ECG FS 40r в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Шанувальники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Шанувальники и купити Вентилятор ECG FS 40r в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вентилятор ECG FS 40r

Тип підлоговий
Функціональні особливості поворотна система
нічний режим
імітація вітру
регулювання висоти
регулювання нахилу
таймер
пульт ДУ
Структурні особливості Лопатевий
Влада, ш 50 Вт
Діаметр, див. 40 см

* Технічні характеристики Вентилятор ECG FS 40r можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вентилятор ECG FS 40r

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ECG FS 40r

Код товару: 337005
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 255538
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 255531
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →