Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Динозавр Bambi 6028 Сірий

Код товару: 196824
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Bambi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розвиваючі іграшки Динозавр Bambi 6028 Сірий

р/в, акум, 41см, USB зарядне, зв, муз, св, ходить, їздить, 2 кольори, в кор-ке

Ціна: 1941 грн
шт

Опис товару Динозавр Bambi 6028 Сірий

 Динозавр 6028 на радіокеруванні, акумулятор, 41 см, USB зарядне, звуки, музика, світиться, ходить, їздить, 2 кольори, в коробці. Розмір - 32-42-18см, Тип живлення - на акумуляторі, Матеріал - пластик, Тип упаковки - Window Box. Мова: англійська, Вік: 8+, Управління: Дистанційне 

 
У комплекті: 2 акумулятори, USB-кабель для заряджання, пульт Дистанційне керування. Аксесуари (щит, меч), ​​інструкція англійською.
 
Функції: вперед/назад, вліво/вправо, зупинка на місці, демонстрація функцій, програмування рухів, ковзання вперед/назад, трансформування в робота/динозавра, регулювання гучності, танці, реагування на жести, звуки роботів/динозаврів, історії, цікавіфакти, жарти, пісні, звуки тварин.
 
Відважний робот-динозавр з клану Броня Дракона 6028 прийшов на Землю, щоб звільнити її. Він шукає вірного напарника, який допоміг би здійснити його місію. Сіро-білий або біло-блакитний дизайн зі червоними вставками, що світяться, підкреслюють войовничість героя. Меч та щит допомагають роботу перемогти у битві, але результат гри залежить вже тільки від Вас. Розташувавши руку біля голови дракона, натиснувши один раз на кнопку «Induction», Ви активуєте сенсор, який стимулює іграшку реагувати на Ваші рухи.
 
За допомогою пульта дистанційного керування Ви можете легко керувати хоробрим воїном. Для несподіваної появи на полі битви робот можезамаскуватися під дракона та непомітно підібратися до зловмисників. Також, керуючи гучністю, Ви можете зробити це тихо або навпаки дуже голосно, щоб налякати супротивника. Коли планеті не загрожує небезпека, робот розповість Вам цікаві історії, жарти чи навіть станцює і заспіває. Функція «Demo» покаже, що вміє наш герой, а з командою «Animal» Ваша дитина легко вивчить назву запропонованих тварин англійською.
 
Захистіть свою планету разом з роботом-динозавром 6028!

Динозавр Bambi 6028 Сірий Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Динозавр Bambi 6028 Сірий в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розвиваючі іграшки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розвиваючі іграшки и купити Динозавр Bambi 6028 Сірий в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Динозавр Bambi 6028 Сірий

Тип тварини
Батареї +
Вік дитини 2+
Світлі ефекти +
Звуковий супровід +
Іграшковий матеріал пластмаса
Аспекти розвитку уяви, дрібної моторики рук, пам'яті, логічне та творче мислення

* Технічні характеристики Динозавр Bambi 6028 Сірий можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Динозавр Bambi 6028 Сірий

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Динозавр Bambi 6028 Сірий

Код товару: 196824
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 196825
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 186489
На замовлення, 1-3 дні
Bambi BB4551 1964 грн

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →