Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Дозатор диспенсер для миючого засобу з місцем для губки Sponge Caddy

Код товару: 332406
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Bathlux
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мила Дозатор диспенсер для миючого засобу з місцем для губки Sponge Caddy

Наведіть лад у раковини з нашим багатофункціональним диспенсером-дозатором Sponge Caddy. Це диспенсер для миючого засобу та мила.

Ціна: 344 грн
шт

Опис товару Дозатор диспенсер для миючого засобу з місцем для губки Sponge Caddy

 Миття посуду стане набагато швидше з цим мильним дозатором, адже більше не потрібно зупинятися, щоб взяти пляшку або флакон із миючим засобом! Просто налийте в нього 385 мл вашого улюбленого засобу для миття посуду, потім використовуйте губку, що додається, щоб натиснути на помпу, яка розподілить ідеальну кількість засобу для посуду на губку. Коли вам потрібно більше миючої рідини, просто натисніть на помпу ще раз! До дозатора також підійде будь-яка інша губка чи мийка!

Виготовлений з пластику ABS, що не б'ється, не містить шкідливих речовин, стійкий до корозії, довговічний і, нарешті, стійкий до іржі. Має ємність 385 мл, тому вам не доведеться часто поповнювати його, підходить для всіхвидів рідкого мила та миючого засобу.
Дозатор-диспенсер із прикріпленим до нього кошиком зберігає губки, мийки, ганчірки, мочалки в одному зручному місці, не дозволяючи воді потрапляти на кухонні стільниці.
Найкраще підходить для дому, школи, офісу, лікарні, готелі, ресторану, фабрик, аеропорту, заправної станції і т.д. Ідеально підходить для комерційних та громадських місць.
 
Особливості:
 
Інноваційний дизайн - дозатор мила «два в одному» простий у використанні та наповненні, просто знявши верхню частину дозатора мила, потім вилив його зверху і знову наповнивши. Точне та просте дозування.
Без відходів - без бруду, крапель чи жиру. На відміну від інших ручних таавтоматичних дозаторів, цей дозатор повністю видаляє мило після відкачування та запобігає утворенню відходів.
Універсальний-найкращий варіант для дому, школи, офісу, лікарні, готелів, ресторанів, заводів, аеропортів, заправних станцій і т.д. Ідеально підходить для бізнесу та громадських місць.
Чудова якість - виготовлений з твердого АБС-пластику, довговічність та стійкість до корозії, добре продуманий та економічний. Також можна використовувати будь-яку іншу губку чи мийку.
Простота використання – просто заповніть його своїм улюбленим милом для посуду, потім натисніть на верхню пластину та нанесіть мило прямо на губку.

Дозатор диспенсер для миючого засобу з місцем для губки Sponge Caddy Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Дозатор диспенсер для миючого засобу з місцем для губки Sponge Caddy в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мила купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мила и купити Дозатор диспенсер для миючого засобу з місцем для губки Sponge Caddy в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Дозатор диспенсер для миючого засобу з місцем для губки Sponge Caddy

додаткові характеристики Матеріал: АБС-пластик
Місткість: 380 мл
Розміри Розміри: 11 х 11 х 13.6 см
Розміри губки: 10 x 7 x 3 см
Країна виробник Китай

* Технічні характеристики Дозатор диспенсер для миючого засобу з місцем для губки Sponge Caddy можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Дозатор диспенсер для миючого засобу з місцем для губки Sponge Caddy

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Дозатор диспенсер для миючого засобу з місцем для губки Sponge Caddy

Код товару: 266089
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 332403
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 266090
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →