Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Змішувач DOMOTEC MS-6610

Код товару: 246727
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Domotec
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Змішувачі Змішувач DOMOTEC MS-6610

Потужність, Вт
1000
Габарити (ВхШхГ)
38x19x20 см

Ціна: 1161 грн
шт

Опис товару Змішувач DOMOTEC MS-6610

 Приготування улюблених страв не повинно забирати багато часу! Щоб процес запрошення їжі для всієї родини був не просто необхідністю, а й приносив задоволення, сучасній господині потрібні функціональні та зручні у використанні кухонні помічники. Накришити овочі для салату, змішати компоненти для соусу, приготувати рибний або м'ясний фарш, збити молочний коктейль або смузі із фруктів та ягід можна за лічені хвилини зі стаціонарним блендером Domotec MS-6610. Функціональні можливості: Даний блендер простий та інтуїтивно зрозумілий в експлуатації. Електроприлад відрізняється високою потужністю (1000 Вт) має дві швидкості роботи – легко та зручно підібрати оптимальний режим для кожного продукту.Прилад подрібнить продукти швидко і ретельно, оскільки маса всередині глека (об'єм 1.5 л) циркулює у різних напрямках (як горизонтально, так і вертикально). Особливості конструкції: Блендер має корпус із нержавіючої сталі та пластику. Глек виконаний із міцного скла. Сталеві ножі гострі та міцні – блендер справляється із поставленими завданнями максимально ефективно. Завдяки ніжкам прилад стійко стоїть на поверхні та не рухається під час роботи. Додатковою перевагою даної моделі є можливість подрібнення льоду (у комплекті для цього є спеціальні ножі). Дизайн та габарити приладу: Блендер має компактні розміри (38*19*20 см) та невелику вагу (весь комплект – 3кг), що дозволяє, за потреби, його без проблем переміщати чи перевозити. Прилад зручно зберігати, не займе багато місця на полиці. Завдяки стильному дизайну та привабливому зовнішньому вигляду, кухонний помічник відмінно впишеться у стильний інтер'єр вашої кухні, буде не тільки приносити користь, але й тішити око. Якість та надійність електроприладу: Поставляється у фірмовій картонній коробці-упаковці. До пристрою додається інструкція з експлуатації. Віддаючи перевагу продукції від відомого виробника Domotec, вам не доведеться витрачати додаткові кошти на несподіваний ремонт або заміну приладу, що передчасно вийшов з ладу - блендер буде служити довго і без нарікань.Переваги стаціонарного блендера Domotec MS-6610: 1. Електроприлад легко та швидко розбирати, зручно та просто мити. 2. Скляна прозора чаша блендера дозволяє спостерігати процес зміни або змішування компонентів. 3. Завдяки наявності імпульсного режиму, блендер легко може подрібнювати навіть тверді продукти. 4. Кухонний помічник – функціональний та надійний прилад за цілком доступні гроші.

Змішувач DOMOTEC MS-6610 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Змішувач DOMOTEC MS-6610 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Змішувачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Змішувачі и купити Змішувач DOMOTEC MS-6610 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Змішувач DOMOTEC MS-6610

Тип блендера Стаціонарний
Тип змішувача Ні
Потік швидкостей 3
Потужність (BT) 1000
КОНТРОЛЬ Механічне
Шліфування Ні
Матеріал корпусу Пластик + метал
Матеріал підводної частини Пластик
додаткова інформація Є імпульсний режим, який дозволяє обробляти особливо жорсткі продукти; Спеціальні ножі для подрібнення льоду; Зручність та простота у користуванні та чищенні
Забарвлення Сріблястий
Розміри (SHHHHV) 38x19x20 см

* Технічні характеристики Змішувач DOMOTEC MS-6610 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Змішувач DOMOTEC MS-6610

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на DOMOTEC MS-6610

Код товару: 243344
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 156413
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 208821
На замовлення, 1-3 дні
First FA-5243-3 1204 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →