Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Змішувач Ardesto CHK-4001W

Код товару: 156413
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Ardesto
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Змішувачі Змішувач Ardesto CHK-4001W

Подрібнювач Ardesto CHK-4001W відноситься до моделей, які досить добре продумані як з позицій зручності, так і щодо свого зовнішнього вигляду. Він ідеально впишеться у будь-який інтер'єр, т.к. для створення корпусу використовувалися скло та міцний пластик. Вони нейтральні за своїми зовнішніми характеристиками і хороші з погляду експлуатації: міцні та легко миються. Всі елементи конструктивно продумані, за рахунок чого використання цієї техніки перетворюється на справжнє задоволення.

Ціна: 1204 грн
шт

Опис товару Змішувач Ardesto CHK-4001W

 Потужний мотор подрібнювача

 У вашому розпорядженні пристрій, який відрізняється від інших, насамперед, наявністю мотора досить високої потужності – 400 Вт. Саме за рахунок цієї частини вся конструкція стає продуктивною та здатною на якісний результат у вигляді ідеально подрібненої маси. Техніка чудово справляється з горіхами, яблуками, морквою, зеленню та будь-якими інгредієнтами різної щільності.
 Леза з титановим шаром 
Ще одним найважливішим елементом конструкції стали ножі. Вони виготовлені з нержавіючої сталі, а зверху покриті шаром титану. Він допомагає зміцнити структуру ножа та зберегти його гостроту. Таке поєднання матеріалів робить ріжучі елементиміцними та витривалими, що дуже важливо у довгостроковій перспективі використання техніки.
 Літрова чаша зі скла 
Основною ємністю в подрібнювачі є скляна чаша. Її об'єм дорівнює 1 літру, за рахунок чого ви зможете обробляти досить великі партії їжі за один раз. Скло легко миється, тому навіть робота з жирними складами не стане для вас проблемою.
 Керування натисканням на кришку
 Система керування представленим приладом максимально проста: щоб привести мотор та ножі в дію, потрібно затиснути кнопку на верхній кришці. Відпустивши її, ви зупиняєте роботу. Приємне покриття кришки Soft Touch не ковзає і виглядає бездоганно.

Змішувач Ardesto CHK-4001W Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Змішувач Ardesto CHK-4001W в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Змішувачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Змішувачі и купити Змішувач Ardesto CHK-4001W в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Змішувач Ardesto CHK-4001W

Тип блендера подрібнювач
Потік швидкостей 1
Потужність (BT) 400
КОНТРОЛЬ механічне
Форсунки Насадка подрібнювач
Шліфування є
Матеріал корпусу пластик
Матеріал підводної частини нержавіюча сталь
додаткова інформація Матеріал корпусу: софт-тач пластик Матеріал ножа: сталь нержавіюча Матеріал чаші: скло Розміри упаковки: 24х17x18 см Вага упаковки: 1.86 кг Довжина шнура: 100 см
Забарвлення білий
Вага 1.6 кг
Розміри (SHHHHV) 23.5х18.5х16 см

* Технічні характеристики Змішувач Ardesto CHK-4001W можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Змішувач Ardesto CHK-4001W

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ardesto CHK-4001W

Код товару: 12661
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 80860
На замовлення, 1-3 дні
SENCOR SHB4310 1247 грн
Код товару: 81332
На замовлення, 1-3 дні
Ariete 1541 OR 1247 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →