Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Змішувач Ardesto HBK-740W

Код товару: 156414
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Ardesto
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Змішувачі Змішувач Ardesto HBK-740W

Блендер Ardesto HBK-740W відноситься до моделей занурювального типу, що мають базовий функціонал та мінімальну комплектацію. За рахунок того, що техніка не перевантажена зайвими деталями та комплектуючими, вона має невисоку вартість, що дозволить придбати такий блендер практично кожному, хто потребує такої техніки. Занурювальна модель легка за вагою та зручна у маневруванні, а її ергономічний корпус дозволить вам з легкістю виконати будь-які операції.

Ціна: 989 грн
шт

Опис товару Змішувач Ardesto HBK-740W

 Сталева насадка

 Блендер має одну основну насадку зі сталі. Вона оснащена гострими ножами та має куполоподібний захист від бризок. Метал ідеальний для харчового застосування, тому виробник і віддав перевагу: відсутність іржі, підвищена міцність, жодних хімічних реакцій з їжею.
Дві швидкості роботи
 Зручність даного блендера полягає в тому, що він простий в управлінні: на корпусі знаходяться дві кнопки, кожна з яких відповідає за свою швидкість роботи. Крім основної інтенсивності обертання насадки, існує і турборежим - максимальна задіяність всіх можливостей двигуна 500 Вт.
Захищеність від перегріву 
Технікачудово адаптована до складної щоденної роботи з інгредієнтами, які можуть бути досить жорсткими. Саме тому, щоб уникнути перевантажень, розробники вважали за краще додати в конфігурацію захисний механізм, що запобігає перегріву техніки.
 Мірний стакан у комплекті
Ви зможете зручно працювати з блендером, використовуючи основну ємність, яка поставляється в комплекті - мірна склянка об'ємом 700 мл. Він має високі прозорі стінки, тому змішування вмісту проходить під вашим чуйним контролем і гранично акуратно. Забудьте про бризки та забруднення – ваша кухня буде в повному порядку після експлуатації блендера!

Змішувач Ardesto HBK-740W Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Змішувач Ardesto HBK-740W в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Змішувачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Змішувачі и купити Змішувач Ardesto HBK-740W в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Змішувач Ardesto HBK-740W

Тип блендера занурювальний
Потік швидкостей 2
Потужність (BT) 500
КОНТРОЛЬ механічне
Форсунки Насадка подрібнювач
Шліфування є
Матеріал корпусу пластик
Матеріал підводної частини метал
додаткова інформація Захист від перегріву
Забарвлення білий
Вага Вага: 0.59 кг
Розміри (SHHHHV) 38х6.4х6.4 см

* Технічні характеристики Змішувач Ardesto HBK-740W можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Змішувач Ardesto HBK-740W

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ardesto HBK-740W

Код товару: 374040
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 374043
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →