Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Добриво у паличках Flora для листяних 30 шт. 1791

Код товару: 331766
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Flora
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мінеральні добрива Добриво у паличках Flora для листяних 30 шт. 1791

Добриво в паличках для всіх видів декоративно-листяних кімнатних рослин пролонгованої дії. Містить макро-, мікроелементи та вітаміни групи В.

Ціна: 107 грн
шт

Опис товару Добриво у паличках Flora для листяних 30 шт. 1791

 Добрива в паличках для декоративно-листяних рослин

Добриво в паличках для всіх видів декоративно-листяних кімнатних рослин пролонгованої дії. Містить макро-, мікроелементи та вітаміни групи В.
 
Склад: Азот-13%, фосфор - 7%, калій -7%, мікроелементи, вітаміни В1 -0, 1%, В6 - 0, 1%
 
Спосіб застосування:
Повністю завантажити палички в субстрат у кількості залежно від діаметра горщика (до 10см - 1 паличка, 10-15 см - 2 палички, на кожні додаткові 5 см діаметра використовувати ще одну паличку).
Поливати у звичайному режимі для культури, що вирощується. Під час дії добрива не годувати іншими засобами.
Через 2, 5 - 3 місяці вставитинові палички або почати підживлення іншим методом (кореневе або листове добриво, наприклад, "Містер Колір" або "Доктор Фолі")
 
Область застосування:
Всі види декоративно-листяних кімнатних рослин: аглаонема, алоказія, аспарагус, бегонія, диффенбахія, драцена, заміокулькас, калатея, колеус, корділіна, кротон, маранта, мирт, монстера, ноліна, пальма, папороть, плю. , філодендрон, фіттонія, хлорофітум, цикас, циперус, шеффлер, юкка та інші.
 
Ефективність:
Забезпечує повноцінне харчування рослин до трьох місяців, підтримує кореневу систему у здоровому стані, стимулює зростання листя, підтримує їх тургор, захищає віднесприятливих факторів зовнішнього середовища, що попереджає розвиток хлорозів та інших захворювань.
 
Додаток. інформація:
Добриво в паличках зберігати в сухому місці, захищеному від сонячних променів, недоступному для дітей при температурі -5 - +25 С. Уникати контакту зі слизовими оболонками.

Добриво у паличках Flora для листяних 30 шт. 1791 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Добриво у паличках Flora для листяних 30 шт. 1791 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мінеральні добрива купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мінеральні добрива и купити Добриво у паличках Flora для листяних 30 шт. 1791 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Добриво у паличках Flora для листяних 30 шт. 1791

Призначення Забезпечує повноцінне харчування рослин до трьох місяців, підтримує кореневу систему у здоровому стані, стимулює зростання листя, підтримує їх тургор, захищає від несприятливих факторів зовнішнього середовища, запобігає розвитку хлорозів та інших захворювань.
Тип Добриво в паличках для всіх видів декоративно-листяних кімнатних рослин пролонгованої дії. Містить макро-, мікроелементи та вітаміни групи В.
З'єднання Азот-13%, фосфор - 7%, калій -7%, мікроелементи, вітаміни В1 -0, 1%, В6 - 0, 1%
Пакет 30 шт.
Метод введення Повністю завантажити палички в субстрат у кількості залежно від діаметра горщика (до 10см – 1 паличка, 10-15 см – 2 палички, на кожні додаткові 5 см діаметра використовувати ще одну паличку).
Поливати у звичайному режимі для культури, що вирощується. Під час дії добрива не годувати іншими засобами.

* Технічні характеристики Добриво у паличках Flora для листяних 30 шт. 1791 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Добриво у паличках Flora для листяних 30 шт. 1791

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Добриво у паличках Flora для листяних 30 шт. 1791

Код товару: 331766
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 331775
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 331790
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →