Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Добриво у капсулах Flora для петуній 5 шт. по 25мл. (ціна за упаковку) 1764

Код товару: 331826
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Flora
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мінеральні добрива Добриво у капсулах Flora для петуній 5 шт. по 25мл. (ціна за упаковку) 1764

Використовується для більшості видів декоративно-квітучих рослин, що вирощуються на балконах та терасах: пеларгонія, петунія, сурфінія, вербена, фуксія, бегонія бульбова, хризантема, іпомея, астра, левка, бальзамін, віола, наструція, гібіскус.

Ціна: 272 грн
шт

Опис товару Добриво у капсулах Flora для петуній 5 шт. по 25мл. (ціна за упаковку) 1764

 Використовується для більшості видів декоративно-квітучих рослин, що вирощуються на балконах і терасах: пеларгонія, петунія, сурфінія, вербена, фуксія, бегонія бульбова, хризантема, іпомея, астра, левкою, бальзамін, віола, наструція .

 
Склад макроелементи: азот, фосфор, калій; вітаміни; мікроелементи: Mg, Fe, Mn, B, Cu, Zn, Mo,
 
Ефективність: Забезпечує повноцінне харчування рослин до двох місяців. Підтримує кореневу систему у здоровому стані. Активізує появу бутонів, пишне та тривале цвітіння. Запобігає розвитку хлорозів та інших хвороб.
 
Спосіб застосування: Зрізати половину нижньої тонкої частини капсули,занурити її субстрат під рослиною в двох-трьох див. від краю горщика так, щоб рідина могла витікати. Підживлення витікатиме від однієї до кількох діб, після чого слід дістати капсулу. Дія добрива залишається протягом 30 днів після внесення. Поливати у звичному ритмі для культури, що вирощується. Через два місяці завантажити нову капсулу або почати підживлення іншим способом (кореневе або листове добриво, наприклад, "Містер Колір" або "Доктор Фолі")
 
Увага: Не використовувати для горщика діаметром менше 13 см і для рослин нижче 12 см для великих вазонів (діаметром від 60 см) - 2 капсули. Субстрат перед зануренням має бути зволоженим. Під час діїдобрива не підживлювати іншими засобами. Не використовувати в холодному приміщенні (нижче 18 градусів Цельсія) під прямим сонячним промінням, для хворих та пошкоджених шкідниками рослин.

Добриво у капсулах Flora для петуній 5 шт. по 25мл. (ціна за упаковку) 1764 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Добриво у капсулах Flora для петуній 5 шт. по 25мл. (ціна за упаковку) 1764 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мінеральні добрива купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мінеральні добрива и купити Добриво у капсулах Flora для петуній 5 шт. по 25мл. (ціна за упаковку) 1764 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Добриво у капсулах Flora для петуній 5 шт. по 25мл. (ціна за упаковку) 1764

Призначення Забезпечує повноцінне харчування рослин до двох місяців. Підтримує кореневу систему у здоровому стані. Активізує появу бутонів, пишне та тривале цвітіння. Запобігає розвитку хлорозів та інших хвороб.
Тип Добриво у капсулах
З'єднання азот, фосфор, калій; вітаміни; мікроелементи: Mg, Fe, Mn, B, Cu, Zn, Mo,
Пакет 5 штук. по 25мл.
Метод введення Зрізати половину нижньої тонкої частини капсули, занурити її субстрат під рослиною в двох-трьох див. від краю горщика так, щоб рідина могла витікати. Підживлення витікатиме від однієї до кількох діб, після чого слід дістати капсулу.
Країна - це виробник товарів Україна

* Технічні характеристики Добриво у капсулах Flora для петуній 5 шт. по 25мл. (ціна за упаковку) 1764 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Добриво у капсулах Flora для петуній 5 шт. по 25мл. (ціна за упаковку) 1764

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Добриво у капсулах Flora для петуній 5 шт. по 25мл. (ціна за упаковку) 1764

Код товару: 315242
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 315220
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →