Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Конвектор DIMOL Standart 07 Кремовий з рушникосушителем (Трубчастий)

Код товару: 156143
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Dimol
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Конвективні обігрівачі Конвектор DIMOL Standart 07 Кремовий з рушникосушителем (Трубчастий)

Сушки для рушників - невід'ємна частина будь-якої ванної кімнати. Вони чудово справляється з сушінням вологих рушників, дрібної білизни і навіть великих випраних речей. Бувають водяні, які врізаються в систему опалення та електричні, для підключення яких необхідна лише електрична розетка. На сьогоднішній день найбільш затребуваними є сушарки для рушників, які поєднують всі перераховані вище особливості, з керамічною плитою-обігрівачем.

Ціна: 4257 грн
шт

Опис товару Конвектор DIMOL Standart 07 Кремовий з рушникосушителем (Трубчастий)

Сушарка для рушників сьогодні використовується практично в будь-якому будинку, у будь-якому санвузлі або ванній кімнаті. Крім досить зручного зберігання, швидкого сушіння рушників та іншого лазневого приладдя, сучасним рушникосушителям під силу опалити кімнату, де потрібен максимальний комфорт та затишок.

Представляємо Вашій увазі, керамічні сушки для рушників Dimol, які працюють від електрики, мають блискучий зовнішній вигляд і можуть легко опалити ванну кімнату, поряд зі своєю основною складовою - сушінню рушників. Виконаний такий пристрій у керамічному корпусі, тобто. з використанням плити з кераміки, що нагрівається дає тепло по всій площі. Окремо від такого обігрівачарозташовуються спеціальні ручки, які називають власниками. Оі виконані з нержавіючої сталі. полірованої сталі і дуже добре гармонують з сушки для рушників

Керамічний сушка для рушників Dimol Standart 07, встановлюється у ванній кімнаті на стіні і підключається в звичайну розетку. Він абсолютно компактний і не займає дорогоцінного місця у приміщенні. Завдяки використанню кераміки він підійде для будь-якого інтер'єру ванної кімнати і навіть стане невід'ємним його атрибутом.

Конвектор DIMOL Standart 07 Кремовий з рушникосушителем (Трубчастий) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Конвектор DIMOL Standart 07 Кремовий з рушникосушителем (Трубчастий) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Конвективні обігрівачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Конвективні обігрівачі и купити Конвектор DIMOL Standart 07 Кремовий з рушникосушителем (Трубчастий) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Конвектор DIMOL Standart 07 Кремовий з рушникосушителем (Трубчастий)

Тип Конвектор
Опалювальна потужність 370 Вт
Площа опалення 4-8 м2
Напруга 220 В
Таймер Ні
Параметри встановлення Настінний
Захисні функції Захист від перегріву
Вага 14 кг
Забарвлення Кремовий

* Технічні характеристики Конвектор DIMOL Standart 07 Кремовий з рушникосушителем (Трубчастий) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Конвектор DIMOL Standart 07 Кремовий з рушникосушителем (Трубчастий)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на DIMOL Standart 07 Кремовий з рушникосушителем (Трубчастий)

Код товару: 312493
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 339918
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 344331
На замовлення, 1-3 дні
Noveen CH-8000 4300 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →