Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Конвектор DIMOL Mini 07 Кремовий з терморегулятором (Трубчастий)

Код товару: 156609
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Dimol
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Конвективні обігрівачі Конвектор DIMOL Mini 07 Кремовий з терморегулятором (Трубчастий)

Ціна: 3268 грн
шт

Опис товару Конвектор DIMOL Mini 07 Кремовий з терморегулятором (Трубчастий)

Новинка від виробника керамічних обігрівачів компанії Димол — серія сушки для рушників з трубчастими рейлінгами, завдяки яким збільшилася площа для розміщення рушників. Тепер можна більше сушити білизни та дрібних речей! Ця серія маркується буквою «U» у назві товару.



Сушки для рушників - невід'ємна частина будь-якої ванної кімнати. Вони чудово справляється з сушінням вологих рушників, дрібної білизни і навіть великих випраних речей. Бувають водяні, які врізаються в систему опалення та електричні, для підключення яких необхідна лише електрична розетка. На сьогоднішній день найбільш затребуваними є сушки для рушників, якіпоєднують усі перелічені вище особливості, з керамічною плитою-обігрівачем.



Dimol Mini 07 U - це бюджетна модель невеликого розміру, проте це прекрасне і вигідне рішення для ванних кімнат, де є необхідність не тільки сушити рушники, але і повноцінно обігрівати приміщення, позбавляючи його від вогкості і зайвої вологи. Такий прилад складається з керамогранітної плити, металевого корпусу, між якими встановлений кабель, що гріє. Поверх плити, на передній частині, розташовані дві трубчасті ручки для сушіння, виготовлені з полірованої нержавіючої сталі.



Як обігрівач, пристрій може опалювати приміщення площею 4 кв. Витрати наелектрика мізерно малі - всього 270 Ватт! Будь-який інший опалювальний прилад буде «з'їдати» набагато більше електроенергії. Обігрівач гріє не тільки навколишнє повітря, а й предмети м'якими інфрачервоними променями, достатньо його підключити до стандартної розетки та почекати 15-20 хвилин. Може працювати у тривалому режимі без ризику виходу з експлуатації. Має вбудований регулятор температури, завдяки якому можна контролювати нагрів приміщення та виставляти необхідну температуру на керамічній плиті.

Конвектор DIMOL Mini 07 Кремовий з терморегулятором (Трубчастий) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Конвектор DIMOL Mini 07 Кремовий з терморегулятором (Трубчастий) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Конвективні обігрівачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Конвективні обігрівачі и купити Конвектор DIMOL Mini 07 Кремовий з терморегулятором (Трубчастий) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Конвектор DIMOL Mini 07 Кремовий з терморегулятором (Трубчастий)

* Технічні характеристики Конвектор DIMOL Mini 07 Кремовий з терморегулятором (Трубчастий) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Конвектор DIMOL Mini 07 Кремовий з терморегулятором (Трубчастий)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на DIMOL Mini 07 Кремовий з терморегулятором (Трубчастий)

Код товару: 87549
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 346924
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 29632
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →