Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кондиціонер Digital DAC-12T6

Код товару: 170115
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Digital
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кондиціонери Кондиціонер Digital DAC-12T6

Спліт-система • монтаж: настінний • приміщення 25 м² • потужність охолодження: 3,52 кВт • потужність обігріву: 3,7 кВт • іонізація: є

Ціна: 13158 грн
шт

Опис товару Кондиціонер Digital DAC-12T6

Побутовий кондиціонер DIGITAL DAC-12T6 серії T6 призначений для охолодження або обігріву приміщень. Рекомендована площа 20-25 м ². Тип. Настінний кондиціонер спліт типу Холодоагент. Екологічно безпечний холодоагент R410a Робота в режимі обігріву при температурі навколишнього середовища до -7 С. Крім охолодження, кондиціонер здатний працювати в режимі "Обігрів". Його потужність дозволяє опалювати приміщення навіть за зовнішньої температури нижче нуля (до -7 С). Функція авторестарту та видалення вологи. При тимчасовій зупинці живлення кондиціонер вимикається. Після відновлення живлення кондиціонер вмикається автоматично зі збереженням усіх налаштувань. Гідрофільне покриття теплообмінників внутрішнього тазовнішнього блоків (IU+OU). Алюмінієві пластини теплообмінника мають спеціальне покриття з гідрофільним шаром, що забезпечує швидке видалення конденсату із внутрішнього блоку. А це, у свою чергу, не дозволяє швидко утворюватися цвілі та запобігає поширенню бактерій, забезпечуючи ефективнішу роботу кондиціонера. Дисплей. Панель внутрішнього блоку із прихованим дисплеєм Пульт дистанційного керування. Пульт дистанційного керування (з утримувачем), тип GYKQ-52E Фільтри. Стандартний повітряний фільтр служить для очищення повітря від пилу та летких речовин. Генератор негативних іонів (іонізатор). Забезпечує антибактеріальний ефект, іонізує повітря, знищує неприємні запахи, видаляє з повітрянебажані хімічні сполуки. Встановлюється у вихідного отвору повітря. Іонізація повітря відбувається шляхом електричних процесів. Генератор-іонізатор має тривалий термін служби. Тривимірне розподілення повітря вентилятором внутрішнього блоку. Технологія тривимірного розподілу повітря сприяє рівномірній циркуляції повітряних мас чотирьох напрямах. Це забезпечує якісний обмін температури в приміщенні, а значить кондиціонеру потрібно менше часу і енерговитрат для досягнення оптимальної температури. Режим турбо. Інтенсивне охолодження до 16°С в режимі охолодження або інтенсивне обігрів до 31°С в режимі обігріву. Електроспоживання 220 В, 50 Гц Гарантія 24міс. Додаткова гарантія 36 міс.* *Додаткова розширена гарантія на 3 роки надається у разі проведення щорічного профілактичного обслуговування кондиціонера авторизованими сервісними центрами та монтажними компаніями. Під гарантійним обслуговуванням у цей період маються на увазі безкоштовні роботи з усунення недоліків у роботі кондиціонера, які виникли з вини заводу-виробника.

Кондиціонер Digital DAC-12T6 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кондиціонер Digital DAC-12T6 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кондиціонери купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кондиціонери и купити Кондиціонер Digital DAC-12T6 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кондиціонер Digital DAC-12T6

Тип кондиціонування Спліт-система
Рекомендована зона кімнати (M2) 35 м²
Режими роботи охолодження/обігрів/осушення/вентиляція
Рівень шуму, БД 42/31 дБ
Тип холодоагенту R410А
Холодне виробництво, KW 3.52 кВт
Виробництво тепла, KW 3.7 кВт
Пульт дистанційного керування Є
Таймер Є
Розміри внутрішнього блоку, CM 777x250x201 мм / вага - 7.5 кг /
Розміри зовнішньої одиниці, см 777x498x290 мм / вага - 23 кг /
Інші функції та функції автовибір режиму роботи
таймер
нічний режим
авторестарт
іонізатор
Мінімальна температура для роботи кондиціонера в режимі нагріву -7 °C
Забарвлення білий

* Технічні характеристики Кондиціонер Digital DAC-12T6 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кондиціонер Digital DAC-12T6

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Digital DAC-12T6

Код товару: 310688
На замовлення, 1-3 дні
ERGO ACI 0911 CH 13201 грн
Код товару: 323169
На замовлення, 1-3 дні
Beko BP 209 H 13416 грн
Код товару: 293058
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →