Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бінокль DELTA OPTICAL Discovery 8x40

Код товару: 158560
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: DELTA OPTICAL
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Бінокль Бінокль DELTA OPTICAL Discovery 8x40

Тип: бінокль; Кратність збільшення (x): 8; Поле зору на відстані 1 км (м): 143; Сутінковий фактор: 17.9; Відносна яскравість: 25; Діаметр об'єктива (мм): 40; Діаметр вихідної зіниці (мм): 5; Винос вихідної зіниці (мм): 18.3; Призма: Porro; Чохол; Вага (г): 742;

Ціна: 3698 грн
шт

Опис товару Бінокль DELTA OPTICAL Discovery 8x40

 У полікарбонатному корпусі знайшлося місце і для металевих елементів - центральної балки бінокля, призмових блоків та фокусувального механізму, які приймають на себе більшу частину навантаження під час експлуатації. Також з металу виконані вуха для фіксації шийного ремінця та металеве гніздо кріплення L-адаптера для штатива.

 
Тубуси та призмові блоки бінокля покриті гумовими накладками, що імітують шкіру, що дозволить надійніше тримати бінокль. Бінокль виготовлений за надійною оптичною схемою Porro, призми виготовлені із оптичного скла марки ВК7. Наглазники на окулярах бінокля виготовлені з м'якої гуми та мають висоту 10 мм. Фокусування біноклязроблена за стандпртною схемою - велике центральне колесо фокусування та діоптрійна корекція для правого лаза в діапазоні +/-4 діоптрій. Діапазон фокусування – півтора обороти від 6 метрів до нескінченності. Бінокль показує непогану перенесення кольорів, не забарвлює зображення. Поле зору бінокля становить 143 м на 1000 м (близько 8.2 градусів).
 
Обертаюча система цієї моделі виконана за призмінною схемою Porro, в якій використовуються досить великі призми, розкладені не на одній осі. У біноклів такої конструкції оптичні осі об'єктивів рознесені більше, ніж оптичні осі окулярів, що дає більший ефект об'ємності зображення, що спостерігається. У той же час така конструкція єнайбільшою за габаритами за тих же оптичних параметрів.
У конструкції застосовані призми з оптичного скла ВК7, які дозволять Вам спостерігати чітку та контрастну картинку на більшій частині поля зору. І лише по краях будуть помітні невеликі спотворення та падіння освітленості.
Оптика цієї моделі має багатошарове просвітлення. Це означає, що більшість оптичних поверхонь нанесено спеціальне багатошарове покриття, що зменшує втрати світла при відображенні. Завдяки цьому зображення, що спостерігається, стає більш яскравим і контрастним.
Ця модель не герметична і відноситься до розряду водозахищених, що дозволяє проводити спостереження в туман, дрібний дощ і навіть дужесильна злива. Однак короткочасне занурення у воду може завдати виробу істотної шкоди і Вам доведеться витратити чимало часу на відновлення його працездатності.
Ця модель має ударостійку конструкцію, завдяки чому поштовхи, удари, вібрації при транспортуванні, і навіть падіння з висоти людського зростання не завдадуть виробу істотної шкоди. Ви зможете продовжити спостереження і після таких неприємностей.
Цей бінокль має центральне фокусування обох окулярів одночасно і діоптрійне підстроювання на правому окулярі під різницю очей. Це дозволить вам максимально швидко здійснити налаштування різкості при зміні дистанції спостереження.

Бінокль DELTA OPTICAL Discovery 8x40 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бінокль DELTA OPTICAL Discovery 8x40 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Бінокль купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Бінокль и купити Бінокль DELTA OPTICAL Discovery 8x40 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бінокль DELTA OPTICAL Discovery 8x40

Тип Бінокль
Частота наближення (x): 8
Особливості Поле зору на відстані 1 км. 143 м.
Реальне кутове поле зору 8.2°
мін. дистанція фокусування 5 м
Сутінковий фактор 17.9
Відносна яскравість 25
Діоптрична корекція
Захист Захист від вологи
Тип дизайну Porro
Френдеринг Постійна
додаткові характеристики Діаметр об'єктива 40 мм
Діаметр вихідної зіниці 5 мм
Винос вихідної зіниці 18.3 мм

* Технічні характеристики Бінокль DELTA OPTICAL Discovery 8x40 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бінокль DELTA OPTICAL Discovery 8x40

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на DELTA OPTICAL Discovery 8x40

Код товару: 159473
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 158558
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 219908
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →