Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Монітор Dell U2419H (210-AQYU)

Код товару: 133775
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Dell
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Монітори Монітор Dell U2419H (210-AQYU)

Вражаюче зображення. Оцініть неймовірну чіткість зображення на екрані діагоналлю 23,8” з роздільною здатністю Full HD (1920 x 1080). Точність кольору за промовчанням. Монітор UltraSharp проходить заводське калібрування, в результаті чого охоплення колірного простору sRGB досягає 99% при значенні кольору різниці менше 2, тому всі відтінки відображаються максимально точно без додаткового налаштування. Охоплення 99% колірного простору Rec709 і 85% DCI-P3 забезпечує природну перенесення кольорів у різних форматах відео.

Ціна: 12728 грн
шт

Опис товару Монітор Dell U2419H (210-AQYU)

Завжди оптимальний кут огляду. Насолоджуйтесь соковитими та яскравими кольорами під будь-яким кутом огляду завдяки технології планарної комутації (IPS).
 
Інноваційна система. Більше місця для роботи. Тонкий корпус (всього 6,5 мм у найтоншому місці) та компактна підставка, зменшена приблизно на 30% порівняно з попередньою моделлю, звільняють місце на робочому столі.

Універсальне регулювання для максимальної зручності роботи. Функції регулювання висоти, нахилу та повороту у горизонтальній та вертикальній площинах дозволяють працювати зкомфортом протягом дня. Покращена конструкція з шарнірним механізмом на перехіднику полегшує регулювання, а перехідник при цьому залишається у фіксованому положенні. Акуратне робоче місце без поплутаних дротів. Покращена система організації кабелів дозволяє навести лад на столі та зосередитися на роботі.

Нешкідливий для очей. Цей монітор пройшов сертифікацію TUV і оснащений екраном без мерехтіння з підтримкою технології ComfortView, що знижує рівень шкідливого синього світіння екрану. Він забезпечує мінімальне навантаження на очі навіть за тривалого використання. Досягніть максимальної продуктивності. Створіть простір для ефективної роботи. ЗавдякиПрактично безрамкової конструкції з технологією InfinityEdge можна безперешкодно переглядати вміст на декількох моніторах. У разі використання здвоєних моніторів продуктивність роботи зростає на 18%.

Більше можливостей для багатозадачної роботи. Функція Easy Arrange у складі ПЗ Dell Display Manager дозволяє легко розташувати на екрані кілька програм за допомогою готових або користувацьких шаблонів. Крім того, можна зручно розмістити програми на кількох моніторах. Починайте роботу. Функція Auto-restore у складі Dell Display Manager дозволяє зберігати стан програм на момент відключення, щоб після увімкнення системи ви могли повернутися до роботи з того жмісця.

Монітор Dell U2419H (210-AQYU) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Монітор Dell U2419H (210-AQYU) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Монітори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Монітори и купити Монітор Dell U2419H (210-AQYU) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Монітор Dell U2419H (210-AQYU)

Діагональний дисплей 23.8"
Тип матриці IPS
Максимальна роздільна здатність 1920 х 1080
Інтерфейси 3.5 mm Mini-Jack, 2 x DisplayPort, HDMI, 4 x USB 3.0
Час матричної реакції 8мс
Побудований -тюнер Ні
Яскравість дисплея 250 кд/м2
Контраст дисплея 1000:1
Особливості USB-концентратор, Поворот монітора (Swivel), Регулювання по висоті, Регулювання нахилу, Замок Кенсінгтона, Поворотний екран (Pivot)
Розмір пікселя 0.2745
Ігрові технології Ні
Забарвлення Чорний
Максимальна кількість кольорів 16.7 млн
Веза 100х100

* Технічні характеристики Монітор Dell U2419H (210-AQYU) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Монітор Dell U2419H (210-AQYU)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Dell U2419H (210-AQYU)

Код товару: 365797
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 348545
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 365799
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →