Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Монітор Dell P2419HС (210-AQGQ)

Код товару: 133777
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Dell
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Монітори Монітор Dell P2419HС (210-AQGQ)

Монітор Dell P2419HС (210-AQGQ) - оптимізуйте своє робоче місце за допомогою цього монітора з діагоналлю 23,8", надтонкою фронтальною панеллю, компактною основою та ергономічними функціями.

Ціна: 13502 грн
шт

Опис товару Монітор Dell P2419HС (210-AQGQ)

Працюйте ефективніше
Більше місця для роботи. Завдяки тонкому корпусу та найкомпактнішій основі у своєму класі ви можете звільнити дорогоцінний простір на столі.

Створіть простір для ефективної роботи. Конструкція з тристоронньою надтонкою передньою панеллю допомагає насолоджуватися практично безрозривним зображенням на кількох моніторах. А під час роботи на двох моніторах можна підвищити ефективність своєї роботи на 18%.

Більше варіантів для багатозадачної роботи. Працюйте із задоволенням на кількох екранах та користуйтеся попередньо визначеними шаблонамирозміщення вікон програм за допомогою функції Easy Arrange програмного забезпечення Dell Display Manager. Швидко розміщуйте та впорядковуйте вікна своїх програм, а також легко продовжуйте роботу з того моменту, на якому ви зупинилися, за допомогою функції Auto-restore.

Розширені можливості багатозадачності. Функція Easy Arrange у програмному забезпеченні Dell Display Manager дозволяє зручно працювати на кількох екранах, використовуючи готові шаблони. Без труднощів розташовуйте програми так, як вам зручно, і легко відновлюйте роботу завдяки функції автоматичного відновлення попереднього стану.

Стабільна кольорова передача та насичені кольори. Технологія планарної комутації (IPS) забезпечуєширокий кут огляду та дозволяє насолоджуватися яскравими кольорами, з якої б точки ви не дивилися на екран.

Адаптація під ваш стиль роботи
Чистота та відсутність поплутаних кабелів. Зосередьтеся на роботі, приховавши поплутані кабелі за допомогою вдосконаленого органайзера для кабелів.

Відсутність шкоди для очей. Цей монітор пройшов сертифікацію TUV і оснащений екраном без мерехтіння за допомогою технології ComfortView, що знижує рівень шкідливого синього світіння. Він забезпечує мінімальне навантаження на очі навіть при тривалому перегляді.

Універсальне регулювання для максимальної зручності роботи. Скористайтеся функціями нахилу, повороту у горизонтальній площині та на 90 градусів, а такожрегулювання висоти для забезпечення комфортної роботи протягом дня. Або виберіть найбільш підходяще кріплення або підставку з безлічі варіантів, включаючи VESA кріплення для більшої універсальності.

Бренд, на який можна покластися
Будучи найкращим у світі виробником моніторів, компанія Dell пишається своєю непорушною прихильністю до якості і приділяє пильну увагу проханням та пропозиціям своїх клієнтів.

Монітор Dell P2419HС (210-AQGQ) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Монітор Dell P2419HС (210-AQGQ) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Монітори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Монітори и купити Монітор Dell P2419HС (210-AQGQ) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Монітор Dell P2419HС (210-AQGQ)

Діагональний дисплей 23.8"
Тип матриці IPS
Максимальна роздільна здатність 1920 х 1080
Інтерфейси 2 x USB 3.0, 2 x DisplayPort, HDMI, 2 x USB 2.0, USB-C
Час матричної реакції 8мс
Побудований -тюнер Ні
Яскравість дисплея 250 кд/м2
Контраст дисплея 1000:1
Особливості Ні
Частота оновлення 60 Гц
Кут огляду горизонтальний 178
Покриття Матове
Кут огляду вертикальний 178
Побудовані -в стовпцях Ні
Ставлення сторін 16:я
Розмір пікселя 0.275
Максимальна кількість кольорів 16.7 млн
Веза 100х100 мм

* Технічні характеристики Монітор Dell P2419HС (210-AQGQ) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Монітор Dell P2419HС (210-AQGQ)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Dell P2419HС (210-AQGQ)

Код товару: 365799
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 154695
На замовлення, 1-3 дні
Philips 275E1S/00 13932 грн
Код товару: 365808
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →