Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Декоративна ширма Art MZ012

Код товару: 248517
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: ART
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Шерм Декоративна ширма Art MZ012

Матеріал – дерево, тканина. Розмір – 170*122 см.

Ціна: 3321 грн
шт

Опис товару Декоративна ширма Art MZ012

Ширма для кімнати чудово розділяє простір та створює таємницю за стулками. Однак це лише ілюзія перегородки, не жорсткий поділ простору. Її плюс у тому, що вона легко і швидко переноситься, складається і забирається. А якщо поставити собі за мету, то ширма виступить цікавим арт-об'єктом. У вітальні за допомогою ширм можна відокремити робочий кабінет. Дизайнери нагадують ще одне оригінальне рішення – кріпити на ширмі для кімнати кишені для журналів, буклетів та каталогів. Дитячу кімнату ділимо ширмою на ігрову та спальну зони, а можна оформити кишені для іграшок або спального приладдя. Ширма в передпокої може містити на своїх стулках дзеркало та предмети гардеробу.

Ось таким чином ширма може стати в нагоді для будь-якої кімнати, навіть для лоджії або кухні. Сучасні дизайнери знайшли вихід для малогабаритної квартири – це зонування простору за допомогою ширм. Ще один варіант використання невеликої ширми – це замінник штор.

Декоративна ширма Art MZ012 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Декоративна ширма Art MZ012 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Шерм купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Шерм и купити Декоративна ширма Art MZ012 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Декоративна ширма Art MZ012

Ширина екрана 122 см
Кількість розділів 3
Висота екрана 170 см
Призначення Для будинку

* Технічні характеристики Декоративна ширма Art MZ012 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Декоративна ширма Art MZ012

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Декоративна ширма Art MZ012

Код товару: 248518
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →