Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Комутатор D-Link DES-1008C

Код товару: 226476
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: D-Link
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ромутатори Комутатор D-Link DES-1008C

Тип Некерований Тип портів 8 x Fast Ethernet (10/100 Мбіт/с)

Ціна: 946 грн
шт

Опис товару Комутатор D-Link DES-1008C

 Некерований комутатор D-Link DES-1008C з 8 портами 10/100Base-TX є недорогим рішенням для мереж SOHO і підприємств малого та середнього бізнесу (SMB). Комутатор підтримує функцію Plug-and-play, яка забезпечує просту установку та надає широку смугу пропускання. Високошвидкісна робота в мережі Забезпечуючи швидкість передачі даних до 200 Мбіт/с в режимі повного дуплексу, комутатор DES-1008 є ідеальним рішенням для швидкої передачі файлів, ігор в режимі онлайн і передачі потокового мультимедіа без затримок. Комутатор оснащений доступними портами та індикаторами для кожного порту, що дозволяють швидко визначити статус з'єднання. DES-1008С також підтримує функціюавтоматичного визначення полярності MDI/MDIX, що дозволяє безпосередньо підключити до кожного порту мережний пристрій, використовуючи звичайний кабель Ethernet на основі крученої пари. Економія електроенергії Комутатор DES-1008С використовує стандарт 802.3az Energy Efficient Ethernet, що забезпечує автоматичне збереження електроенергії та зниження тепловиділення без впливу на продуктивність та функціональні характеристики. Якщо підключений до порту комутатора комп'ютер вимкнений, або передача даних не виконується, порт автоматично перейде в сплячий режим, істотно знижуючи споживану енергію. Крім того, комутатор визначає довжину підключених до портів Ethernet-кабелів і регулює відповідним чиноменергоспоживання цих портах, використовуючи лише необхідну кількість енергії. Обидві функції працюють разом для автоматичного збереження енергії. Установка Plug-and-play Комутатор DES-1008С підтримує технологію Plug-and-play, що дозволяє підключати до нього без виконання додаткових налаштувань. Завдяки підтримці Plug-and-play процес створення локальної мережі значно спрощується, і у своїй домашній мережі або мережі офісу Ви можете спільно використовувати файли, музику та відео або запускати багато користувачів мережеві програми. Управління потоком 802.3x на кожному порту мінімізує втрату пакетів при переповненні вхідного буфера порту, що забезпечує надійне з'єднання всіхпідключених пристроїв.

Комутатор D-Link DES-1008C Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Комутатор D-Link DES-1008C в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ромутатори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ромутатори и купити Комутатор D-Link DES-1008C в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Комутатор D-Link DES-1008C

Загальна кількість портів 5 x 10/100 Мбіт/с Fast Ethernet, з автоматичним визначенням MDI/MDIX
Додатково Управління потоком IEEE 802.3x
IEEE 802.3az Energy Efficient Ethernet (EEE)
Автоматичне визначення MDI/MDIX на всіх портах
Підтримка режиму напів-/повного дуплексу для швидкості 10/100 Мбіт/с
Jumbo-фрейми розміром до 2048 байт
Метод «Back pressure» у режимі напівдуплексу
Автоузгодження швидкості на кожному порту
Тип портів Fast Ethernet
Матеріал корпусу Пластик
Пропускна спроможність Комутаційна матриця: 1.6 Гбіт/с
Розмір таблиці MAC-адрес: 2K записів
Буфер пакетів: 96 Кб

* Технічні характеристики Комутатор D-Link DES-1008C можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Комутатор D-Link DES-1008C

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на D-Link DES-1008C

Код товару: 226473
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 365680
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 226407
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →