Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Чоловіча компресійна футболка з довгим рукавом JASON CO-912 M (46-48) Сіра

Код товару: 270277
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: JASON
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Термічна білизна Чоловіча компресійна футболка з довгим рукавом JASON CO-912 M (46-48) Сіра

Для виготовлення футболки використовуються високоякісні синтетичні матеріали поліестер та еластан (лайкра, поліпропілен), що вирізняються високою зносостійкістю. Завдяки властивій їм пружності та еластичності, футболка щільно облягає торс, надаючи на нього компресійну дію. Також за рахунок здатності тканини швидко вбирати і так само швидко віддавати вологу, вона забезпечує тілу спортсмена відмінну терморегуляцію. Усі шви футболки плоскі, тому не натирають шкіру, що, у свою чергу, не відволікає атлета від тренування.

Ціна: 461 грн
шт

Опис товару Чоловіча компресійна футболка з довгим рукавом JASON CO-912 M (46-48) Сіра

 Для виготовлення футболки використовуються високоякісні синтетичні матеріали поліестер та еластан (лайкра, поліпропілен), які відрізняються високою зносостійкістю. Завдяки властивій їм пружності та еластичності, футболка щільно облягає торс, надаючи на нього компресійну дію. Також за рахунок здатності тканини швидко вбирати і так само швидко віддавати вологу, вона забезпечує тілу спортсмена відмінну терморегуляцію. Всі шви футболки плоскі, тому не натирають шкіру, що не відволікає атлета від тренування.

Чоловіча компресійна футболка з довгим рукавом JASON CO-912 M (46-48) Сіра Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Чоловіча компресійна футболка з довгим рукавом JASON CO-912 M (46-48) Сіра в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Термічна білизна купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Термічна білизна и купити Чоловіча компресійна футболка з довгим рукавом JASON CO-912 M (46-48) Сіра в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Чоловіча компресійна футболка з довгим рукавом JASON CO-912 M (46-48) Сіра

Огляд Компресійна футболка
Розмір M (46-48)
Забарвлення Сірий
Матеріал Лайкра

* Технічні характеристики Чоловіча компресійна футболка з довгим рукавом JASON CO-912 M (46-48) Сіра можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Чоловіча компресійна футболка з довгим рукавом JASON CO-912 M (46-48) Сіра

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Чоловіча компресійна футболка з довгим рукавом JASON CO-912 M (46-48) Сіра

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →