Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Черевики на пружинах Фітнес джампери професійні Record Kangoo Jumps SK-7282 Черно-синий, размер 42-4

Код товару: 221321
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Record
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Фітнес -перемичка Черевики на пружинах Фітнес джампери професійні Record Kangoo Jumps SK-7282 Черно-синий, размер 42-4

Черевики на пружинах Фітнес джампери професійні Record Kangoo Jumps SK-7282 (поліестер, PVC, р-р XXL (42-44))

Ціна: 6235 грн
шт

Опис товару Черевики на пружинах Фітнес джампери професійні Record Kangoo Jumps SK-7282 Черно-синий, размер 42-4

 Матеріал: поліестер (PL), полівінілхлорид (PVC).

Розмір: 42-44.
Колір: чорний-синій.
Призначення: для фітнес-джампінгу.
Призначення
Чоботи на пружинах використовуються у фітнес-джампінгу – інтенсивних тренуваннях, які поєднують у собі танцювальні рухи, біг та стрибки. Щоб повніше впливати на м'язи тіла, тренувальний комплекс доповнюють такими вправами, як віджимання та підтягування.
 
Концепція елементарна - щоразу, коли нога приземляється, пружина поглинає удар, потім підштовхує її вгору. Під час цього процесу спалюється удвічі більше калорій, ніж при звичайному бігу (стрибках, ходьбі). При цьому навантаження зосереджено у м'язах, асуглоби її мало відчувають. Необхідність зберігати рівновагу змушує активніше працювати вестибулярний апарат атлета, що сприятливо позначається на його спортивних результатах.
 
Джампери дуже прості у використанні. Однак новачкам, вперше ставши на ці черевики, бажано мати поруч якусь опору. Вдома, наприклад, спинку стільця, а у спортзалі шведську стінку. До речі, купувати їх варто у тому випадку, коли прийнято тверде рішення регулярно займатися фітнес-джампінгом, оскільки, як і будь-яке інше спорядження для професіоналів, вони коштують пристойних грошей.
 
Опис
Дампери, що нагадують зовнішнім виглядом черевики для роликових ковзанів.виготовлені з високотехнологічного пластику та поліестеру. Будучи досить високими, вони забезпечують надійну підтримку щиколоткам спортсмена, оберігаючи їх від травм. Два кріпильні ремені надійно фіксують черевик на нозі. До підошви прикріплені пружні пластикові дуги (пластини), що утворюють еліпс. Їхні амортизаційні властивості посилені широкою Т-подібною пружиною розтягування. На нижній пластині за допомогою чотирьох затискачів закріплено зносостійке гумове покриття (підошва), яке забезпечує надійне зчеплення зі підлогою під час тренувань.
 
Переваги
 
Високоякісні матеріали гарантують безпечні тренування та дозволяють виконувати професійнітрюки.
Допомагають спалювати більше калорій під час виконання звичайних вправ.
Не вимагають особливих навичок і можуть використовуватися навіть далекими від спорту людьми.
 

Черевики на пружинах Фітнес джампери професійні Record Kangoo Jumps SK-7282 Черно-синий, размер 42-4 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Черевики на пружинах Фітнес джампери професійні Record Kangoo Jumps SK-7282 Черно-синий, размер 42-4 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Фітнес -перемичка купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Фітнес -перемичка и купити Черевики на пружинах Фітнес джампери професійні Record Kangoo Jumps SK-7282 Черно-синий, размер 42-4 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Черевики на пружинах Фітнес джампери професійні Record Kangoo Jumps SK-7282 Черно-синий, размер 42-4

Розміри Черевики
Забарвлення чорно-синій
Матеріал поліестер, PVC
Країна виробник КНР
Стать унісекс

* Технічні характеристики Черевики на пружинах Фітнес джампери професійні Record Kangoo Jumps SK-7282 Черно-синий, размер 42-4 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Черевики на пружинах Фітнес джампери професійні Record Kangoo Jumps SK-7282 Черно-синий, размер 42-4

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Черевики на пружинах Фітнес джампери професійні Record Kangoo Jumps SK-7282 Черно-синий, размер 42-4

Код товару: 320816
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →