Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Валіза CarryOn Skyhopper (L) White (502424)

Код товару: 305090
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: CarryOn
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Валізи Валіза CarryOn Skyhopper (L) White (502424)

Преміальні валізи CarryOn серії Skyhopper виготовлені у класичному дизайні із застосуванням якісних матеріалів. Корпус валізи виконаний із високоміцного матеріалу - полікарбонату. Всі валізи серії Skyhopper обладнані унікальною та єдиною на даний момент системою пошуку та реєстрації знайдених та втрачених речей – Okoban. Завдяки унікальному ідентифікаційному коду, який має валізу, Ви можете зареєструватися на сайті Okoban. Система Okoban це перша та єдина на даний момент безкоштовна для користувачів система пошуку та реєстрації знайдених та втрачених речей. Система Okoban розроблялася та підтримується спільно з Міжнародною Асоціацією Повітряного Транспорту, Міжнародним Товариством Авіаційних Телекомунікацій та TSA. Також система Okoban інтегрована в інформаційно-пошукову систему багажу авіапасажирів WorldTracer, що використовується більшістю авіакомпаній та аеропортів світу. Завдяки цій системі пошуку та реєстрації, шанси знайти втрачений багаж набагато вищі.

Ціна: 5310 грн
шт

Опис товару Валіза CarryOn Skyhopper (L) White (502424)

 Преміальні валізи CarryOn серії Skyhopper виготовлені у класичному дизайні із застосуванням якісних матеріалів. Корпус валізи виконаний із високоміцного матеріалу - полікарбонату. Всі валізи серії Skyhopper обладнані унікальною та єдиною на даний момент системою пошуку та реєстрації знайдених та втрачених речей – Okoban. Завдяки унікальному ідентифікаційному коду, який має валізу, Ви можете зареєструватися на сайті Okoban. Система Okoban це перша та єдина на даний момент безкоштовна для користувачів система пошуку та реєстрації знайдених та втрачених речей. Система Okoban розроблялася та підтримується спільно з Міжнародною Асоціацією Повітряного Транспорту, Міжнародним Товариством Авіаційних Телекомунікацій та TSA. Також система Okoban інтегрована в інформаційно-пошукову систему багажу авіапасажирів WorldTracer, що використовується більшістю авіакомпаній та аеропортів світу. Завдяки цій системі пошуку та реєстрації, шанси знайти

Валіза CarryOn Skyhopper (L) White (502424) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Валіза CarryOn Skyhopper (L) White (502424) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Валізи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Валізи и купити Валіза CarryOn Skyhopper (L) White (502424) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Валіза CarryOn Skyhopper (L) White (502424)

Тип Валіза
Матеріал пластик полікарбонат
Забарвлення Білий
Об `єм 85 л
Розміри 81х51х32 см

* Технічні характеристики Валіза CarryOn Skyhopper (L) White (502424) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Валіза CarryOn Skyhopper (L) White (502424)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на CarryOn Skyhopper (L) White (502424)

Код товару: 308933
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 167606
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 167609
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →