Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Валіза CarryOn Porter (S) Yellow (502456)

Код товару: 305083
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: CarryOn
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Валізи Валіза CarryOn Porter (S) Yellow (502456)

Валіза серії Porter - нові спортивні моделі від голланського бренду CarryOn. Міцна, безпечна, надійна, практична і легка валіза. Завдяки застосуванню новітніх технологій підходить для короткої або навколосвітньої подорожі. Всі валізи серії Porter обладнані унікальною та єдиною на даний момент системою пошуку та реєстрації знайдених та втрачених речей – Okoban. Завдяки унікальному ідентифікаційному коду, який має валізу, Ви можете зареєструватися на сайті Okoban. Система Okoban - це перша та єдина на даний момент безкоштовна для користувачів система пошуку та реєстрації знайдених та втрачених речей. Система Okoban розроблялася та підтримується спільно з Міжнародною Асоціацією Повітряного Транспорту, Міжнародним Товариством Авіаційних Телекомунікацій та TSA. Також система Okoban інтегрована в інформаційно-пошукову систему багажу авіапасажирів WorldTracer, що використовується більшістю авіакомпаній та аеропортів світу. Завдяки цій системі пошуку та реєстрації, шанси знайти втрачений багаж набагато вищі. Валіза обладнана фірмовим кодовим замком з функцією митного огляду TSA (Transportation Security Administration – Адміністрація з безпеки на транспорті). Митні служби спільно з Американською Асоціацією з безпеки на транспорті (Transportation Security Administration або, скорочено, TSA) отримали абсолютне право, з метою безпеки, доглядати будь-яку валізу на колесах або сумку, що здалася їм підозрілою. Агенти з безпеки на транспорті мають спеціальні TSA ключі, за які вони несуть персональну відповідальність. Завдяки наявності в замку функції TSA після огляду ваші замки залишаться цілими та неушкодженими на відміну від багажу без функції TSA.

Ціна: 3698 грн
шт

Опис товару Валіза CarryOn Porter (S) Yellow (502456)

 Валіни серії Porter - нові спортивні моделі від голланського бренду CarryOn. Міцна, безпечна, надійна, практична і легка валіза. Завдяки застосуванню новітніх технологій підходить для короткої або навколосвітньої подорожі. Всі валізи серії Porter обладнані унікальною та єдиною на даний момент системою пошуку та реєстрації знайдених та втрачених речей – Okoban. Завдяки унікальному ідентифікаційному коду, який має валізу, Ви можете зареєструватися на сайті Okoban. Система Okoban - це перша та єдина на даний момент безкоштовна для користувачів система пошуку та реєстрації знайдених та втрачених речей. Система Okoban розроблялася та підтримується спільно з Міжнародною Асоціацією Повітряного Транспорту, Міжнародним Товариством Авіаційних Телекомунікацій та TSA. Також система Okoban інтегрована в інформаційно-пошукову систему багажу авіапасажирів WorldTracer, що використовується більшістю авіакомпаній та аеропортів світу. Завдяки цій системі

Валіза CarryOn Porter (S) Yellow (502456) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Валіза CarryOn Porter (S) Yellow (502456) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Валізи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Валізи и купити Валіза CarryOn Porter (S) Yellow (502456) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Валіза CarryOn Porter (S) Yellow (502456)

Тип Валіза
Матеріал Поліпропілен
Забарвлення Жовтий
Об `єм 35 л
Розміри 55x35x20 см

* Технічні характеристики Валіза CarryOn Porter (S) Yellow (502456) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Валіза CarryOn Porter (S) Yellow (502456)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на CarryOn Porter (S) Yellow (502456)

Код товару: 337017
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 337018
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 308933
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →