Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Валіза CarryOn AIR (L) Cherry Red

Код товару: 167423
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: CarryOn
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Валізи Валіза CarryOn AIR (L) Cherry Red

об'єм-100 л, вага-3,2 кг, Cherry Red (червоний), 100% Polyester, 77x47x32 см

Ціна: 4644 грн
шт

Опис товару Валіза CarryOn AIR (L) Cherry Red

 Серія преміальних валіз CarryOn AIR характеризується оптимальним співвідношенням ціни та якості. Валізи виготовлені з надійного та міцного матеріалу - Polyester. Збереження вмісту забезпечує кодовий замок TSA з можливістю використання навісного замка та посилена блискавка "Anti Theft Zipper" унеможливлюючи відкриття валізи ручкою або викруткою. На фасадній частині розміщена містка кишеня на блискавці для документів, планшета та туристичних буклетів. Внутрішній об'єм має ремені для фіксації речей усередині. Передбачена можливість збільшити корисний обсяг валізи до 20% завдяки наявності клапана, розстебнувши спеціальну блискавку по периферії валізи.

 
Валізаоснащений чотирма повноповоротними колесами із можливістю незалежного розвороту кожного колеса на 360°. Системою передбачено рівномірний перерозподіл навантаження на кожне колесо, що у свою чергу сприяє плавному коченню та маневреності валізи, докладаючи при цьому мінімум зусиль. Колеса виготовлені із високотемпературного термопластичного поліуретану (TPU). Матеріал має міцність порівнянну з пластиком, гнучкістю силікону, а також має підвищену стійкість до перепадів температур. Відмінною особливістю коліс із TPU матеріалу є зниження шуму до мінімуму при коченні валізи по нерівній поверхні. Завдяки стійкості до стирання матеріал коліс відрізняєтьсятривалим терміном експлуатації.
 
Ергономічна система висувної телескопічної ручки з кнопковим фіксатором дозволяє відрегулювати висоту висувної ручки для додаткової зручності та комфорту користувача. Внутрішній об'єм розділений перегородкою на два відділення та має ремені для фіксації речей та додаткові кишені.
 
Особливості конструкції:
  • Чотири незалежні колеса, що обертаються на 360°, виготовлені з високотемпературного термопластичного поліуретану (TPU).
  • Кодовий замок TSA
  • Висувна телескопічна, алюмінієва ручка з фіксатором на два положення
  • Вікно "ID" (контактна інформація про власника багажу)
  • Посиленаблискавка Anti Theft Zipper дає додатковий захист від розкриття валізи ручкою або викруткою
  • Блискавки замків мають вуха для навісних замків, що дає можливість закрити валізу за допомогою навісного замка (не входить до комплектації)
  • Ручка у верхній та бічній частині валізи для зручності транспортування у вертикальному та горизонтальному положенні
  • Еластичні компресійні ремені на фастексах для фіксації багажу всередині валізи
  • Внутрішня підкладка на блискавці
  • Матеріал валізи підвищеної міцності до ударів до деформацій гарантує тривале використання та відмінний зовнішній вигляд
Комплектація: Валіза
 
Виробник: CarryOn(Netherlands) 
 
Термін гарантії: 5 років

Валіза CarryOn AIR (L) Cherry Red Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Валіза CarryOn AIR (L) Cherry Red в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Валізи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Валізи и купити Валіза CarryOn AIR (L) Cherry Red в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Валіза CarryOn AIR (L) Cherry Red

Тип Валіза на колесиках
Огляд для дорослих
Матеріал 100% Polyester
Забарвлення червоний
Об `єм 100 л
Розміри 77x47x32 см

* Технічні характеристики Валіза CarryOn AIR (L) Cherry Red можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Валіза CarryOn AIR (L) Cherry Red

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на CarryOn AIR (L) Cherry Red

Код товару: 308933
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 167606
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 167609
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →