Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована мікрохвильова піч Candy MIC 20 GDFGH

Код товару: 132322
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Candy
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -в мікрохвильовій печі Вбудована мікрохвильова піч Candy MIC 20 GDFGH

Тип печі з грилем; Об'єм 20 л; Потужність мікрохвиль 800 Вт; Потужність грилю 1000 Вт; Black

Ціна: 7955 грн
шт

Опис товару Вбудована мікрохвильова піч Candy MIC 20 GDFGH

Мікрохвильова піч CANDY MIC 20 GDFGH
Стиль та функціональність. Зручна у використанні та догляді вбудована мікрохвильова піч Candy MIC 20 GDFGH оптимально поєднує добре продумані функціональні можливості і максимально компактні габарити.
Модель виконана в ретро стилі, вона пожвавить і прикрасить кухню. Особливості конструкції та функціональні можливості. Внутрішній об'єм мікрохвильової печі становить 20 л, цього достатньо для швидкого розігріву або приготування навіть значних порцій та страв. Спеціальний піддон, що обертається, виконаний з міцного загартованого скла і має діаметр 245 мм.
Завдяки механізму, що обертається, а також максимальної потужності в 1000 Втзабезпечується рівномірне прогрівання порції протягом всього пари хвилин. Також тут передбачена можливість зміни рівня потужності залежно від розміру порції та від типу продуктів, що використовуються.
Комфорт та простота використання. Управління мікрохвильовою піччю відбувається за допомогою поворотного важеля та кнопок на бічній панелі. У мікрохвильовій печі є освітлення камери і звуковий сигнал про закінчення роботи. Функція розморожування дозволяє дбайливо, але водночас швидко розморожувати продукти, зберігаючи їх поживні та корисні властивості.
Candy - італійська марка популярної побутової техніки, що з'явилася на ринку побутової техніки в 1945 році. Під цією маркою випускаються холодильники,кухонні плити, пральні машини, посудомийні машини, різноманітна дрібна побутова техніка.
 

Вбудована мікрохвильова піч Candy MIC 20 GDFGH Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована мікрохвильова піч Candy MIC 20 GDFGH в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -в мікрохвильовій печі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -в мікрохвильовій печі и купити Вбудована мікрохвильова піч Candy MIC 20 GDFGH в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована мікрохвильова піч Candy MIC 20 GDFGH

Внутрішній обсяг 20 л
Розміри (SKVXG) 59.5 х 38.2 х 32 см
Гриль Так
Конвекція Так
Сила гриля 1000 Вт
Тип контролю Електронне
Показувати Так
Перемикачі Кнопкове
Інші функції та функції можливість програмування; захист від дітей; швидкий старт
Забарвлення Black

* Технічні характеристики Вбудована мікрохвильова піч Candy MIC 20 GDFGH можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована мікрохвильова піч Candy MIC 20 GDFGH

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Candy MIC 20 GDFGH

Код товару: 61037
На замовлення, 1-3 дні
Gorenje BM 300 X 8170 грн
Код товару: 109828
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 213588
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →