Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Прально-сушильна машина Candy HGSW 485DSW/1-S

Код товару: 117876
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Candy
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Прально-сушильні машини Прально-сушильна машина Candy HGSW 485DSW/1-S

Тип Окремостояща
Завантаження білизни фронтальна, до 8 кг
Тип двигуна колекторний
Ефективність роботи клас прання A, клас віджимання B
Швидкість віджиму 1400 об/хв
Управління електронне, дисплей
Функції 16 програм прання, сушіння
Матеріал бака пластик
Клас енергоспоживання A+++
Рівень шуму 55 дБ
Колір білий
Розміри (ШхВхГ) 60x85x56 см
Вага 68 кг

Ціна: 16039 грн
шт

Опис товару Прально-сушильна машина Candy HGSW 485DSW/1-S

 Прольна машина CANDY HGSW 485DSW/1-S (HGSW485DSW/1-S)

Італійський виробник побутової техніки компанія Candy Hoover Group у своїх винаходах завжди насамперед орієнтується на потреби споживача. Саме для покращення якості побуту та спрощення процесу прання і була розроблена лінійка пральних машин Candy Smart із вбудованим NFC – модулем.
У нашій країні NFC - модулі в основному використовуються для здійснення платежів або авторизації. У разі вбудований датчик має дещо іншу роль. Будь-яка пральна машина містить лише базовий набір програм для прання. А часом так хочеться знайти щось унікальне саме для Вашого одягу. Власник Android - смартфон може встановитиспеціальний додаток, який містить оновлений набір із 40 спеціальних програм, а потім, у разі потреби, передати його машині (весь чи певні програми), наблизивши смартфон до спеціальної мітки. Персональний помічник SMART з питань прання від компанії Candy стане незамінним помічником у догляді за Вашими речами.
Відкрийте для себе побутові прилади Candy, розроблені для задоволення будь-якої потреби та допомоги у домогосподарстві: пральні машини, холодильники, духові шафи, сушарки та багато іншого. Ви дійсно хочете забути про проблему прання і не дбає про те, що білизну потрібно вчасно дістати? Покладіть речі в пральну машинку з сушінням: Candy подбає про білизну відстадії прання до сушіння, а ви отримаєте чистий та сухий одяг. Candy може задовольнити всі ваші потреби, знайдіть те, що підходить саме вам.
Стирально-сушильна машина Candy HGSW 485DSW/1-S створена для забезпечення комфорту та ефективності. Легке завантаження, енергозбереження, різноманітність програм та технологій, здатних забезпечити максимальну ефективність прання: все це та багато іншого ви зможете знайти у Candy HGSW 485DSW/1-S. Завдяки сушильній опції Candy HGSW 485DSW/1-S можна обійтися без вішалок для одягу та прищіпок: ви зможете висушити до 8 кг білизни з мінімальним використанням енергії та завдяки сенсору завантаження - зважити білизну.
Candy - італійська марка популярної побутової техніки, що з'явилася на ринкупобутової техніки у 1945 році. Під цією маркою випускаються холодильники, кухонні плити, пральні машини, посудомийні машини, різноманітна дрібна побутова техніка.

Прально-сушильна машина Candy HGSW 485DSW/1-S Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Прально-сушильна машина Candy HGSW 485DSW/1-S в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Прально-сушильні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Прально-сушильні машини и купити Прально-сушильна машина Candy HGSW 485DSW/1-S в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Прально-сушильна машина Candy HGSW 485DSW/1-S

Тип установки та, що стоїть окремо
Управління електронне
Тип завантаження фронтальна
Колір білий
Максимальне завантаження, кг до 8 кг
Максимальне завантаження сушіння, кг до 8 кг
Швидкість віджимання, об / хв 1400 об/хв
Габарити (ШxГxВ) 60x85x56 см
Клас енергоспоживання А
Рівень шуму 55 дБ
Програми вовняні вироби, шовк, бавовна, сушіння, змішані тканини, синтетика, ручне прання, полоскання, віджимання, щоденне прання, дитячі речі, делікатне прання, швидке прання, Eco
Функції слив, відстрочка прання, вибір температури, вибір кількості обертів віджиму
Матеріал бака пластик
Додаткові можливості контроль піноутворення, контроль дисбалансу, захист від протікання
Вага, кг 68 кг

* Технічні характеристики Прально-сушильна машина Candy HGSW 485DSW/1-S можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Прально-сушильна машина Candy HGSW 485DSW/1-S

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Candy HGSW 485DSW/1-S

Код товару: 337548
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 203310
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 305500
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →