Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Прально-сушильна машина Candy CSWS4962DWE/1-S

Код товару: 337548
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Candy
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Прально-сушильні машини Прально-сушильна машина Candy CSWS4962DWE/1-S

Пральна-сушильна машина Candy CSWS4962DWE/1-S - окремостояща автоматична модель з фронтальним завантаженням білизни до 9 кг для сушіння та до 6 кг для сушіння, яка функціонує за допомогою електронного керування.

Ціна: 17931 грн
шт

Опис товару Прально-сушильна машина Candy CSWS4962DWE/1-S

Прально-сушильна машина Candy CSWS4962DWE/1-S - окремостояща автоматична модель з фронтальним завантаженням білизни до 9 кг для сушіння і до 6 кг для сушіння, яка функціонує за допомогою електронного керування.
 
Комфорт та простота використання
Більше ніяких перенапруг і марнування часу, енергії та грошей. Скористайтеся перевагами висоти дверцят: вам більше не доведеться напружувати спину, щоб завантажити білизну. Модель також оснащена підключеними пристроями: ви отримуєте переваги підключення NFC, яке допомагає вам покращити процес прання та сушіння, просто та прямо зі свого смартфона.
 
Зменшити кількість викидів
Наші пральні машинимінімізують кількість споживаної електроенергії, скорочуючи кількість відходів. Датчик, що визначає вагу, розпізнає розмір вантажу та автоматично регулює кількість споживаної води та електроенергії. З нашими машинами половинне завантаження вимагає до 40% менше води, часу та електроенергії.
 
Заощаджуйте час за допомогою швидких програм
Ідеальне поєднання темпу та виконання. Пральні машини Candy дозволяють вибирати між чотирма циклами тривалістю менше години і ефективність гарантована.
 
Продовжіть життя вашій пральній машині
Функція Smart Check-up пропонує спрощене керування пральною машиною для підвищення її ефективностіплином часу. Він інформує вас про стан вашого пристрою, відстежуючи стан здоров'я, а у разі помилки чи несправності інтелектуальний посібник допоможе вам знайти рішення самостійно.
 
Тримайте все під контролем
Завдяки «Моїй статистиці» ви можете побачити, які програми ви використовуєте найчастіше, і дізнатися, як оптимізувати свої звички прання.
 
Знайдіть цикл, який відповідає вашим потребам
Функція Smart Cycles дозволяє вам завантажити цикл, який найкраще відповідає вашому способу життя, і надає додаткові програми для кращого догляду за вашим одягом.
 
Максимальнагнучкість
Відкладений виїзд дозволяє вам підготувати білизну в потрібний для вас час. Ця пральна машина Candy дозволяє запрограмувати запуск циклу прання з максимальною затримкою у 24 години. Вам більше не доведеться турбуватися про вилучення білизни з пральної машини та запобігання утворенню неприємних запахів. Крім того, можна буде знизити енергоспоживання, запускаючи пральну машину в той час, коли вартість енергії є найбільш зручною.
 
Поліпшіть якість прання
Smart Touch - це технологія зв'язку Candy, що забезпечує близькість. Залежно від продукту він може збагачувати його додатковими функціями, давати корисні поради щодо найефективнішого.використання вашого приладу і направляти вас у вирішенні проблем прямо з вашого смартфона. Взаємодія з продуктом можлива лише на Android-смартфонах, що оснащені сумісною технологією NFC.
 
Знайдіть всі відповіді на запитання про прання
Хочете більше порад? Знайдіть повну колекцію порад і рекомендацій у програмі Simplyfi, щоб максимально ефективно використовувати свою пральну машину.
 
Тримайте все під контролем
Завдяки «Моїй статистиці» ви можете побачити, які програми ви використовуєте найчастіше, і дізнатися, як оптимізувати свої звички прання.
 
Продовжіть термін служби вашої прально-сушильної машини
Функція Smart Check-upпропонує спрощене керування прально-сушильною машиною для підвищення її ефективності з часом. Будьте в курсі стану пристрою, відстежуючи його стан. У разі помилки або збою розумний гід допоможе вам знайти рішення самостійно.
 
Правильна порада для ідеального прання
Спростіть прання за допомогою нової функції прання. Вибір відповідної програми ще ніколи не був таким простим: просто виконайте кілька кроків. Введіть інформацію, таку як тканина, колір, рівень забруднення та будь-які плями, і програма запропонує кращий цикл та параметри для його запуску. Крім того, вам будуть доступні корисні поради щодо прання та використання миючих засобів.засобів, а також роз'яснення значень символів на етикетках.
 
Економте гроші та енергію
Відповідно до New Energy Label, ця прально-сушильна машина, яка використовує тільки цикл прання, відноситься до класу C. У порівнянні з пральною машиною класу G вона знижує споживання не менше ніж на 34 %, що дозволяє економити енергію, гроші та дбайливо ставитися до довкілля.

Прально-сушильна машина Candy CSWS4962DWE/1-S Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Прально-сушильна машина Candy CSWS4962DWE/1-S в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Прально-сушильні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Прально-сушильні машини и купити Прально-сушильна машина Candy CSWS4962DWE/1-S в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Прально-сушильна машина Candy CSWS4962DWE/1-S

Тип установки Отдельностоящая
Управління Электронное
Тип завантаження Фронтальная
Колір Белый
Максимальне завантаження, кг 9 кг
Максимальне завантаження сушіння, кг 6 кг
Швидкість віджимання, об / хв 1400 об/мин
Габарити (ШxГxВ) 60 x 58 х 85 см
Клас енергоспоживання С
Особливості Дисплей: LED
Коллекторный двигатель
Расход воды за цикл: 49 л
Расход воды за цикл при стирке и сушке: 86 л
Рівень шуму Уровень шума при стирке: 60 дБ
Уровень шума при отжиме: 81 дБ
Програми Программы: 15
Своя программа
Быстрая стирка
Деликатная стирка
Ежедневная стирка
Отжим + слив
Программа полоскания
Сушка
Экономичная стирка ECO
Функції Управление со смартфона: по NFC
Отсрочка старта
Детектор загрузки
Выбор скорости отжима
Выбор температуры стирки
Отмена отжима
Матеріал бака Пластик
Вага, кг 65 кг

* Технічні характеристики Прально-сушильна машина Candy CSWS4962DWE/1-S можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Прально-сушильна машина Candy CSWS4962DWE/1-S

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Candy CSWS4962DWE/1-S

Код товару: 203310
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 305500
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 212211
На замовлення, 1-3 дні
Beko HTE 7616X0 22059 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →