Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Телескоп Bresser Messier NT-114/500 Nano AZ

Код товару: 166220
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Bresser
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Телескопи Телескоп Bresser Messier NT-114/500 Nano AZ

Тип конструкції: рефлектор
Апертура об'єктива (D): 114 мм
Фокусна відстань: 500 мм

Ціна: 12212 грн
шт

Опис товару Телескоп Bresser Messier NT-114/500 Nano AZ

Телескоп Bresser Messier NT-114/500 Nano AZ це ідеальний дзеркальний телескоп системи Ньютона з короткою фокусною відстанню. Просунутий користувач, який розуміє, що велика світлосила в більшості випадків важливіша за максимальне збільшення, гідно оцінить дану модель. Телескоп збирає достатню кількість світла для спостереження найвіддаленіших об'єктів Сонячної системи. Модель відмінно підходить для спостереження протяжних об'єктів, таких як зоряні скупчення, галактика Чумацький шлях, а також серфінгу по зоряному небу. Телескоп поставляється практично зібраним і з необхідним набором аксесуарів для негайного старту спостережень. Нове азимутальне монтування Nano AZ зручнедля роботи з легкими трубами середньої апертури Телескоп дуже стійкий, оскільки поставляється в комплекті зі сталевим монтуванням.

Флагманська лінійка телескопів Messier від німецького виробника Bresser відрізняється високою якістю складання, точністю припасування оптичних елементів та використанням тільки високоякісних матеріалів. Тут немає компромісів якості та ціни. Всі вузли, деталі, а також дзеркала телескопа виконані з прецизійною точністю, що надає найкращі оптичні та експлуатаційні характеристики у своєму класі. Телескопи Bresser Messier гідно оцінені досвідченими аматорами астрономії.

Об'єктив телескопа Bresser Messier NT-114/500 Nano AZ є короткофокусним.рефлектор з відносним отвором 1/4.4 завдяки чому значно збільшені світлосильні характеристики. Варто зазначити, що телескоп має досить велике вторинне дзеркало діаметром 40 мм, що позитивно позначається на якості зображення. Точковий видошукач дозволить швидко зробити попереднє наведення телескопа на об'єкт, що цікавить.

Телескоп встановлений на новому стійкому та легкому однопір'яному монтуванні Nano AZ, що позитивно позначається і на простоті управління, і на вартості телескопа.

Висока якість передачі зображень гарантується не тільки дуже стійкою сталевою триножкою, яка нівелює дрібні вібрації, але й чудовою якістю.виконання дзеркал. Всі елементи оптичних конструкцій телескопів Bresser Messier виготовляються зі спеціального скла, на яке наноситься високоякісне покриття. Саме це дозволяє отримувати світлі та чіткі зображення об'єктів, що спостерігаються, з правильною кольоропередачею, як при візуальних спостереженнях, так і при астрофотографії.

Телескоп може успішно використовуватися для астрофотографія, для чого в комплекті поставляється і T2-кільце для приєднання SLR-камери, і адаптер для камери смартфона (планшета). T2-кільце накручується замість утримувача окуляра, а адаптер для смартфона кріпиться на вибраному окулярі і дозволяє проводити фото та відеозйомку основної або фронтальноїкамера гаджета. Гладка тильна сторона смартфона надійно кріпиться за допомогою безлічі присосок адаптера (у разі рифленої тильної поверхні смартфона рекомендується використовувати передню камеру). Набір аксесуарів полегшить спостереження та зробить їх більш цікавими та докладними. У комплектацію крім адаптера для камери смартфона (планшета) входять два окуляри, поворотна карта зоряного неба та програмне забезпечення.

Телескоп Bresser Messier NT-114/500 Nano AZ Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Телескоп Bresser Messier NT-114/500 Nano AZ в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Телескопи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Телескопи и купити Телескоп Bresser Messier NT-114/500 Nano AZ в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Телескоп Bresser Messier NT-114/500 Nano AZ

Відстань фокусування, мм 500 мм
Оптичний дизайн рефлектор
Комп'ютерне керівництво ні
Кріплення Азимктальна
додаткові характеристики Роздільна здатність: 1.23 угл.сек
Проникна здатність: 12.4 зв.
Світлосила: 1/4.4

* Технічні характеристики Телескоп Bresser Messier NT-114/500 Nano AZ можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Телескоп Bresser Messier NT-114/500 Nano AZ

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Bresser Messier NT-114/500 Nano AZ

Код товару: 192768
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 240183
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 302182
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →