Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Телескоп Sky-Watcher DOB 150

Код товару: 240183
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Sky-Watcher
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Телескопи Телескоп Sky-Watcher DOB 150

Sky-Watcher Dob 6" (150/1200) - це якісний дзеркальний телескоп, орієнтований на заміські спостереження. Головне дзеркало діаметром 153 мм збирає достатню кількість світла, щоб можна було побачити безліч цікавих об'єктів далекого космосу. Телескоп підходить для вивчення подвійних зірок, туманностей , галактик, зоряних скупчень, комет, астероїдів та інших небесних тіл.

Ціна: 20468 грн
шт

Опис товару Телескоп Sky-Watcher DOB 150

Sky-Watcher Dob 6" (150/1200) - це якісний дзеркальний телескоп, орієнтований на заміські спостереження. Головне дзеркало діаметром 153 мм збирає достатню кількість світла, щоб можна було побачити безліч цікавих об'єктів далекого космосу. Телескоп підходить для вивчення подвійних зірок, туманностей , галактик, зоряних скупчень, комет, астероїдів та інших небесних тіл. Оптика Рефлектор забезпечує передачу яскравого та чистого зображення, повністю вільного від хроматичних аберацій. Для кріплення вторинного дзеркала використовуються тонкі розтяжки, що не заважають спостереженню. Налаштування різкості здійснюється за допомогою високоточного рейкового фокусера. Телескоп комплектується двома очками. Монтування Труба телескопа встановлюється для монтування Добсона. Монтування дуже проста в складанні та управлінні, тому підійде навіть початківцю. Монтування Добсона забезпечує ведення оптичної труби в азимутальному режимі.

Телескоп Sky-Watcher DOB 150 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Телескоп Sky-Watcher DOB 150 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Телескопи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Телескопи и купити Телескоп Sky-Watcher DOB 150 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Телескоп Sky-Watcher DOB 150

Відстань фокусування, мм 1200
Оптичний дизайн рефлектор Ньютона
Комп'ютерне керівництво ні
Кріплення Добсона
додаткові характеристики Головне дзеркало параболічне

* Технічні характеристики Телескоп Sky-Watcher DOB 150 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Телескоп Sky-Watcher DOB 150

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Sky-Watcher DOB 150

Код товару: 302182
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 212956
На замовлення, 1-3 дні
Sky-Watcher DOB6 22489 грн
Код товару: 159526
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →