Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Праска BRAUN TS 765 EASI

Код товару: 217724
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Braun
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Праски Праска BRAUN TS 765 EASI

Тип: праска з парою / Потужність: 2400 Вт / Паровий удар: 200 г/хв / Регульована подача пари: 0-50 г/хв / Вертикальне відпарювання: є / Підошва: EloxalPlus

Ціна: 2967 грн
шт

Опис товару Праска BRAUN TS 765 EASI

Праска Braun TS 765 EA – це черговий приклад німецької якості та педантизму при проектуванні домашньої побутової техніки. Надійність, ефективність і зручність, властиві взагалі будь-якої німецької продукції, у цій моделі також на гідному рівні. Купивши цей побутовий прилад, ви ніколи не пошкодуєте, а він завжди виконуватиме свою роботу так, як цього очікують від продукції відомого бренду – бездоганно. Нова праска від Braun, ваш найкращий вибір!

Від будь-якої праски потрібно, в першу чергу, добре прасувати речі. Braun TS 765 EA гладить не тільки добре, але і дуже швидко, завдяки унікальним властивостям його підошви EloxalPlus, яка забезпечує легке ковзання практично по будь-якій тканині, від шовку до льону. Причомубез ризику її пошкодити. Місткий резервуар для води дозволяє довго обходитися без повторного наповнення. Висока потужність (2400 Ватт) гарантує, що прилад буде приведений у робочий стан практично одразу після включення до мережі. Корисна властивість, особливо, якщо ви поспішаєте і потрібно терміново упорядкувати речі. Великий плюс цієї праски – можливість регулювати рівень подачі пари. Витрати води в режимі обробки парою можна звести до нуля або збільшити до 50 гр./хв. Є й окремий режим «паровий удар», при якому потужний паровий потік, що дійсно нагадує удар, прямує на тканину, дозволяючи розгладити щільні складки.

Накип, як відомо, рано чипізно накопичується в приладах, що контактують із водою. Це неминучий процес, але його можна сповільнити. Система боротьби з накипом, якою оснащена праска TS 765 EA, суттєво підвищує термін служби приладу. А захист від протікання заповненого резервуару забезпечує антикапельна система – жодна крапля води не залишить резервуар без потреби. Більше не буде жодних плям біля праски. Автоматичне відключення пристрою під час простою вирішує відому проблему забутого в мережі електроприладу.

Праска BRAUN TS 765 EASI Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Праска BRAUN TS 765 EASI в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Праски купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Праски и купити Праска BRAUN TS 765 EASI в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Праска BRAUN TS 765 EASI

Потужність 2400 Вт
Підошва Нержавіюча сталь
Постійне постачання пари 50 г/хв
Паровий удар 170 г/хв
Функція розпилення Є
Можливість сухого прасування Є
Об'єм резервуара для води 400 мл
Автоматичне відключення Є
Система захисту від накипу Є
Система самоочіщення Є
Протикрапельна система Є
Насадка для делікатних тканин Ні
Індикатор нагріву Світлодіодне
Вертикальна пара Є
Довжина шнура 2.5 м
Вага 1.56 кг

* Технічні характеристики Праска BRAUN TS 765 EASI можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Праска BRAUN TS 765 EASI

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на BRAUN TS 765 EASI

Код товару: 102246
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 327006
На замовлення, 1-3 дні
Zelmer ZIR 3210 3010 грн
Код товару: 93755
На замовлення, 1-3 дні
Braun SI 7042 GR 3053 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →